Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στηρίζει έμπρακτα τον ΑΟΚ

Ο διευθυντής του εργοστασίου των Λιπασμάτων Αλέξανδρος Γιαννίκος παρέδωσε στον πρόεδρο του ΑΟΚ και μέλος της διοικούσας επιτροπής Αντώνη Αντωνίου επιταγή που αποτελεί την οικονομική υποστήριξη της εταιρίας στην ομάδα

Για ακόμα μια χρονιά η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ βρίσκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας και τη στηρίζει έμπρακτα στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το απόγευμα της Παρασκευής 9/12, ο διευθυντής του εργοστασίου των Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη Αλέξανδρος Γιαννίκος, βρέθηκε στα γραφεία του ΑΟ Καβάλα και παρέδωσε επιταγή που αποτελεί την οικονομική ενίσχυση της εταιρίας στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος Αντώνη Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου σε δήλωση του ευχαρίστησε την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ για βοήθεια τονίζοντας ότι «για ακόμα μια φορά η υποστήριξη της στην ομάδα είναι καταλυτική».

Παράλληλα ευχαρίστησε και τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ, που εκπροσωπήθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση με τους Λάκη Χατζηαποστολίδη και Στέλιο Κατρακυλάκη, για τη διαχρονική παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά «οι πρόεδροι και οι διοικήσεις στον ΑΟΚ αλλάζουν, αλλά οι παλαίμαχοι στέκονται συνεχώς δίπλα στην ομάδα».