ΑΟ Καβάλα: Ήταν καλός, αλλά όχι σοβαρός! Πρώτη ήττα 3-2 στον Πανθρακικό

Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει», ωστόσο βρέθηκε πίσω από λάθη και «κυνηγούσε» στο σκορ, ενώ είχε απέναντι της και τον διαιτητή

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Κομοτηνή ο ΑΟΚ. Ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 3-1 σ’ ένα παιχνίδι όπου ξεκίνησε με την ιδανικότερο για το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω Covid-19), μιας και προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έχασε ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ, ενώ είχε και τη διαιτησία του Φώτη Τζίκα από τη Θεσσαλονίκη που αν μη τι άλλο ήταν προβληματική και άφησε με πολλά παράπονα την αποστολή του ΑΟΚ.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού είχε στοιχεία θρίλερ, μιας και ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και στην επανάληψη όχι μόνο πήρε το προβάδισμα στο 54ο λεπτό, αλλά φάνηκε να «καθαρίζει» τη νίκη με ακόμα ένα τέρμα (3-1) μισή ώρα αργότερα, όμως ο ΑΟΚ απάντησε αμέσως (3-2) και πάλεψε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει, έχοντας ένα δοκάρι και ένα… stop από τον διαιτητή, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ.

Η Καβάλα έκανε το 0-1 με τον Σαλπιγγίδη στο 7ο λεπτό με πλασέ και έχασε δύο ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη στο 25’ και το 35’. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε με σουτ του Αντωνιάδη στο 43’ (1-1), ενώ πήρε το προβάδισμα (2-1) στο 54’ με τον Βάσκο. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1 στο 84’, αλλά ο Σαλπιγγίδης μείωσε στο 86’ σε 3-2, ενώ στο 88’ ο Ρουμπιές είχε δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Κατσέτης έφυγε μόνος του στον αιφνιδιασμό αλλά ο διαιτητής, σταμάτησε την προσπάθεια του σφυρίζοντας φάουλ, σε μια φάση που ενεπλάκησαν δύο παίκτες των γηπεδούχων!!!

Οι Συνθέσεις

Πανθρακικός: Κασκαντάμης, Μπαϊκαρά (24′ Αρετάς), Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Αντωνιάδης (64′ Κουτζίδης), Χακάν, Σαπνάρας, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης (79′ Κωσταρέλης), Τανζού, Βάσκος
Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Καζαντζίδης, Παβλόφ, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Ρουμπιές, Καρακώστας. Αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος και Κατσέτης.