Και το Old Town Inn στο πλευρό του ΑΟΚ

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την επιχείρηση για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της

Η σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας είναι μεγάλη και κάθε μέρα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, μιας και η αγορά της περιοχής αντιλαμβάνεται ότι το «καραβάκι» είναι υπόθεση όλων μας και ότι πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνεται στη μετά… Χαντιτάτζι εποχή! Ο αριθμός των  διαφημίσεων στο «Ανθή Καραγιάννη», μπορεί να μην φτάνει στον αριθμό ρεκόρ που είχε σημειωθεί πριν από λίγα μόλις χρόνια (έφταναν στις 100), όμως είναι φανερό ότι οι επιχειρηματίες της πόλης είναι κοντά στην Καβάλα. Αυτό φαίνεται και από τις συνεχείς αναρτήσεις του συλλόγου για επιχειρήσεις που στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τελευταία το ξενοδοχείο «Old Town Inn», το οποίο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και φωτογραφήθηκε στην είσοδο του.

Η ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο fb αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Old Town Inn για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη του προς τον σύλλογο μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμη μια τοπική επιχείρηση στέκεται στο πλευρό μας, αποδεικνύοντας πως ο ΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η δική μας ομάδα, η ομάδα της πόλης μας».