Ο ΑΟ Καβάλα στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αντιπροσωπεία παικτών, παραγόντων και των παλαιμάχων παρέδωσε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία που πήρε η ομάδα

Η προσπάθεια για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον ΑΟΚ, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου, ήταν αρκετά επιτυχημένη. Συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων τα οποία προσφέρθηκαν στη δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» που έχει το παράρτημα του στη Νέα Ηρακλίτσα. Το πρωί της Δευτέρας 19/1 αντιπροσωπεία του συλλόγου, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές, μέλη της διοικούσας επιτροπής αλλά και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, βρέθηκαν στη Δομή και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας προστέθηκε ένα μικρό λιθαράκι στη γενικότερη προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα η Καβάλα πρόσθεσε ένα μικρό λιθαράκι της στο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καβάλα παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που όλοι μαζί συλλέξαμε τις τελευταίες ημέρες στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη! Όλη η Καβάλα για ένα χαμόγελο»!

Γιώργος Αγγελίδης: Φορτωθήκαμε με άγχος αλλά τα καταφέραμε…

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον της στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής την Τετάρτη 21/10, στην έδρα του πρωτοπόρου Καμπανιακού στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη είναι υποχρεωμένο, αν θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου να σταθεί όρθιο και σ’ αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Θερμαϊκό τόνισε ότι «κλείσαμε από την αρχή του αγώνα τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Είχαμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας. Στο 1ο μέρος δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» τη νίκη. Όσο περνούσε η ώρα και δεν σκοράραμε, είχαμε άγχος και λόγω του γεγονότος ότι προερχόμασταν από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Κερδίσαμε δύο πέναλτι και πήραμε δίκαια τη νίκη».