ΑΣ Τάεκβοντο Καβάλας: Τέσσερις αθλητές προκρίθηκαν στο κλιμάκιο της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.

Οι αθλητές που θα ενταχθούν στο κλιμάκιο είναι Παναγιώτης  Αγγής, Κωνσταντίνος Βουζίκης, Σοφία Λαζάρου Σοφία και Βασιλική-Βαρβάρα Παλτόγλου

Στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ και τελευταίο για αυτή την χρονιά συμμετείχε ο ΑΣ Τάεκβοντο Καβάλας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022. Ήταν ένα ακόμα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που η συμμετοχή ξεπέρασε τους 960 αθλητές από 101 σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας. Ο σύλλογος της Καβάλας πήρε μέρος με 11 αθλητές από τους οποίους οι 5 κατάφεραν να κατακτήσου μετάλλιο! Οι αθλητές που στα τρία προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία  ανάλογα με τα μετάλλια που κατέκτησαν προκρίνονται για το κλιμάκιο του 2023. Από τον ΑΣ Τάεκβοντό Καβάλας οι αθλητές που θα ενταχθούν στο κλιμάκιο είναι Παναγιώτης  Αγγή, Κωνσταντίνος Βουζίκης, Σοφία Λαζάρου Σοφία και Βασιλική-Βαρβάρα Παλτόγλου.

Συγκεκριμένα στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος τα μετάλλια κατέκτησαν Λαζάρου Σοφία  πρώτη θέση , Βαρδαβούλιας Άγγελος δεύτερη θέση, Αγγής Παναγιώτης , Βουζίκης Κωνσταντίνος και   Αρναούτης Δημήτρης  τρίτη θέση.

Ο προπονητής του συλλόγου Παλτόγλου Χάρης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους όλη αυτή τη χρονιά καθώς και τις  οικογένειες των αθλητών που  βρίσκονται πάντα δίπλα τους και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε δυναμικά με νέους στόχους για την επόμενη χρονιά.