ΑΟ Καβάλα: Όρθιος στη Χαλάστρα, 0-0 με τον Καμπανιακό

Ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ντέρμπι στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας του 1ου ομίλου – Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο με τον Μπαρέττα και τον Ρουμπιέ, αλλά στο τέλος ο Σταθάκης κράτησε το μηδέν…

Ισοπαλία χωρίς τέρματα πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (21/2) στο γήπεδο της Χαλάστρας από τον Καμπανιακό ο ΑΟΚ. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη στάθηκε όρθιο στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι όπου το τελικό 0-0 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μεν στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Σταθάκης ήταν… εκεί! Κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 1-2 περιπτώσεις και ειδικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Απ’ την άλλη η Καβάλα θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στο 17ο λεπτό με τον Μπαρέττα που εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρουμπιές βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκήπερ αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει.

Φάσεις

  • Στο 17’ μετά από λάθος του Γιακουμή ο Μπαρέττας με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι και στο 23’ ο Ρουμπιές βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από ωραίο συνδυασμό, αλλά δεν βρήκε στόχο.
  • Στο 47’ ο Σταθάκης έδιωξε τη μπάλα σε σέντρα του Καθάριου και το ίδιο έκανε στο 60’ σε σουτ του Ν. Καθάριου από το ύψος της περιοχής.
  • Στο 84’ σουτ του Ρουμπιέ από τη γραμμή της περιοχής και πλάγια, η μπάλα έφυγε άουτ.
  • Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταθάκης αποκρούει με τα πόδια σουτ του Προσκυνητόπουλου από κοντά

Οι Συνθέσεις

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π. (76’ Ξανθόπουλος), Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας (61’ Χατζηβασιλειάδης), Προσκυνητόπουλος, Κεχαγιάς, Μάνιος (46’ Καθάριος Ν., 83’ Γιαννόπουλος), Μπουτζίκος.
ΑΟ Καβάλα (Γιώργος Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς (58’ Μανίσογλου), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης (77’ Γερογιάννης), Ρουμπιές, Μπαρέτας (85’ Παπαδόπουλος), Καρακώστας (85’ Κατσέτης).