Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας: Πολλά γκολ, αρκετές εκπλήξεις…

Αίσθηση προκάλεσε το 6-3 του Ακροβουνίου επί του Θεολόγου στη 2η δόση της 1ης φάσης της διοργάνωσης καθώς και οι νίκες Καλλιράχης και Θεαγένη επί Ελευθερών και ΑΕ Καβάλας

Πολλά γκολ και αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε το μενού της δεύτερης δόσης για την 1η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 21/12. Η μεγαλύτερη έκπληξη σημειώθηκε στο Ακροβούνι, όπου ο τοπικός Ατρόμητος πέτυχε 6 γκολ σε βάρος του Θεολόγου και την κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-3! Αίσθηση προκάλεσε επίσης και η νίκη 3-2 της Καλλιράχης επί των Ελευθερών καθώς και το 1-0 του Θεαγένη επί της ΑΕ Καβάλας.
Κατά τα άλλα ο Ορφέας κέρδισε εύκολα στην Ελευθερούπολη την Ποταμιά με 4-0, και με το ίδιο σκορ πέρασε από το Μελισσοκομείο ο Αγ. Ανδρέας κερδίζοντας την ΑΕ Πιερέων. Η Ν. Πέραμος κέρδισε 6-1 τον Ατρόμητο στο Χαλκερό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης έχουν ως εξής:
ΑΕ Πιερέων- Αγ. Ανδρέας 0-4
Ορφέας Ελευθ. – Ποταμιά 4-0
Καλλιράχη – Ελευθερές 3-2
Θεαγένης -ΑΕΚ Καβάλας 1-0
Χαλκερό – Ν. Πέραμος 1-6
Ακροβούνι – Θεολόγος 6-3
Παναγία – Λιμεναρία 0-3 α. α.
Πολύστυλο – Αετός Οφρυνίου 0-8
Παγγαίο – Βυζάντιο 2-1

*** Από τους αγώνες που έχουν ήδη διεξαχθεί έχουν πάρει την πρόκριση οι: Κρηνίδες, Ν. Καρβάλη, Ηρακλής Καβ., Αγίασμα και Πρίνος. Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν οι Πηγές, Χρυσοχώρι και ΠΑΟΚ Καβάλας.

Εκτός έδρας νίκη για το Χρυσοχώρι

Παράλληλα με τους αγώνες του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε και ο εξ αναβολής αγώνας για την 8η αγωνιστική ανάμεσα στα Λιμενάρια και το Χρυσοχώρι. Νικητής αναδείχτηκε ο Απόλλωνας με 1-2 ανατρέποντας το σκορ.