Πάνθηρες: Φιλική συνάντηση διάρκειας 2 ωρών με την BC Pirin της Βουλγαρίας! [φωτογραφίες]

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας αναπλήρωσε την αγωνιστική απραξία με τη φιλοξενία της 30μελούς αποστολής από τη γειτονική χώρα σ’ έναν αγώνα που διήρκεσε 120 λεπτά

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών, έδωσε τη δυνατότητα στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρω να οργανώσει το πρώτο διεθνές φιλικό σε επίπεδο κορασίδων, με καλεσμένη την ομάδα BC Pirin της γειτονικής Βουλγαρίας.

Η 30μελής αποστολή (αθλήτριες, προπονητές και γονείς) δέχθηκε τη φιλοξενία του συλλόγου, τα εορταστικά δωράκια ενώ μετά το τέλος του αγώνα περιηγήθηκε στην πόλη με τη βοήθεια του πολύ καλού καιρού! Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Καλαμίτσας και διήρκησε 2 ώρες, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν αρκετά σε μία περίοδο που λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. «Οφείλουμε να πούμε πως μας έκανε εντύπωση τόσο η ετοιμότητα όσο και το αγωνιστικό επίπεδο της φιλοξενούμενης ομάδας, μία πραγματικά καλή ομάδα» αναφέρει η ανάρτηση των Πανθήρων στη σελίδα τους στο fb!

«Επόμενη στάση για εμάς, Βουλγαρία! Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της BC Pirin στο Γκότσε Ντέλτσεφ σε περίπου μία εβδομάδα! Σκοπός μας, σαν σύλλογος, είναι να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία κοινών δράσεων σε ευρύτερο πλαίσιο και σε ετήσιο πλάνο για την ανάδειξη όχι μόνο του μπάσκετ κοριτσιών αλλά και της πόλης μας» καταλήγει η ανάρτηση!