ΓΣ Eλευθερούπολης: Κοντά στην έκπληξη με Sten Sokk!

Η ομάδα της Α2 Εθνικής φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Εσθονό πλέι – μέικερ, που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με το Μεσολόγγι και τον Ηρακλή

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά να έχει… «φωτογραφηθεί» από τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο (στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Τρίτωνα), ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι οι Κώστας Αμπατζάς και Παναγιώτης Βύρλας δε θα συνεχίσουν στο ΓΣ Ελευθερούπολης. Η διοίκηση κινείται ήδη προς την κατεύθυνση της αντικατάστασης τους και σε ότι έχει να κάνει με τη θέση «1», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος είναι κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Εσθονού πλέι – μέικερ Sten Sokk (1989, 1,84), γιο του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού Tit Sokk, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η τελευταία θητεία του στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν 2021-22 όταν και φόρεσε την φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου, τον οποίο βοήθησε σημαντικά να μπει στα πλέι οφ ανόδου, καθότι ήταν τρομερός ειδικά στον τομέα της δημιουργίας με 8,5 πόντους και 8,6 ασίστ ανά βραδιά. Ακόμη είχε θητεύσει και στον Ηρακλή την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο μέσω των πλέι οφ και είχε σημαντική συνεισφορά με 7,7 πόντους και πέντε ασίστ. Τέλος την φετινή χρονιά την ξεκίνησε με την φανέλα της Talinna Kalev, με την οποία είχε 8,4 πόντους και 4,6 ασίστ ανά βραδιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και στην 12αδα του της Εσθονίας στο Ευρωμπάσκετ, όντας μάλιστα αντίπαλος με την Εθνική μας.