Καβάλα BC: Παρελθόν ο Γουίτλεϊ, έρχονται δύο Έλληνες

Αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με στόχο της βελτίωσης της εικόνας της μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Elite League

Την ύστατη προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της στο πρωτάθλημα, όχι τόσο για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά να φανεί πιο ανταγωνιστική θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Με 11 ήττες στους 11 αγώνες δεν μπορούν να γίνουν πολλά για να αποφευχθεί το… μοιραίο, ωστόσο στην Ένωση επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ένας από τους τρόπους που έχουν επιλέξει είναι να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Έτσι λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν αποτελεί ο ένας από τους δύο Αμερικάνους της Καβάλας ο Καλόν Γούιτλει, από τον οποίο η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία περίμενε πολλά περισσότερα, τόσο από την οργάνωση του παιχνιδιού όσο και από το σκοράρισμα. Όσο για τον έτερο Αμερικάνο Σιμέους Γουέμπστερ, προς το παρόν παραμένει στη θέση του, αν και γι’ αυτόν δεν είναι ευχαριστημένοι από την ομάδα.

Η Ένωση αναζητά έναν ξένο (Αμερικάνο ή κοινοτικό), ενώ ο στόχος της είναι να αποκτήσει ακόμα 2 Έλληνες, ελπίζοντας ότι τα σχέδια δε θα αλλάξουν την τελευταία στιγμή όπως συνέβη το καλοκαίρι, όταν ήταν κοντά στην απόκτηση παικτών, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή…  Η ομάδα συνεχίζει κανονικά τις καθημερινές προπονήσεις της, και θα έχει σίγουρα ρεπό την Πρωτοχρονιά (Κυριακή), ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή (Σάββατο).

Αυτό που επιδιώκουν στην ομάδα είναι να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το «νέο αίμα» για να δουλέψει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και να ξεκινήσει η νέα προσπάθεια με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Elite League!