Νέστος Χρυσούπολης: Παρελθόν από τον πάγκο ο Κώστας Βασιλακάκης

Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία μαζί με τον βοηθό του Χρήστο Αθανασιάδη – Αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του – Αποχωρούν άμεσα 5-6 παίκτες

Λιγότερο από δυόμιση μήνες είχε διάρκεια η συνεργασία του Νέστου με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη! Με την έναρξη του 2023, ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Χρυσούπολης το τελευταίο 10ημερο του Οκτωβρίου, αποτελεί παρελθόν μιας και η πορεία της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι απογοητευτική. Στα 7 παιχνίδια που έδωσε έχει ισάριθμες ήττες, έχοντας πετύχει 4 γκολ ενώ έχει δεχτεί 17 και φυσικά βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Εννοείται ότι υπάρχει η δικαιολογία της δημιουργίας της ομάδας, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή (μιας και ειδοποιήθηκε καθυστερημένα ότι θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική), αλλά και το γεγονός ότι έδινε τα εντός έδρας παιχνίδια στο ουδέτερο γήπεδο του Αγιάσματος, ωστόσο αυτό δε μέτρησε για τη διοίκηση, που αποφάσισε να αλλάξει τον προπονητή και να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα. Μαζί με τον προπονητή αποχωρεί και ο βοηθός του Χρήστος Αθανασιάδης.

Μάλιστα μέσα στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζονται, ο Αντώνης Κασδοβασίλης αναμένεται να επικεντρωθεί περισσότερο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Επίσης αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει ένας αριθμός 5-6 ποδοσφαιριστών που δεν ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Βασιλακάκη στον πάγκο του Νέστου, η διοίκηση φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο προπονητή, και μπορεί ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις.