Καβάλα BC: Το βίντεο της (πρώτης) νίκης

Δείτε την τελευταία φάση του αγώνα της Ένωσης με τον Ηρακλή στο κλειστό «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας καθώς και τις φάσεις που προηγήθηκαν του χαμένου τρίποντου του Παπαντωνίου - Απολύθηκε ο προπονητής του Ηρακλή

Στο τελευταίο σουτ κρίθηκε το παιχνίδι της Ένωσης με τον «γηραιό» το απόγευμα του Σαββάτου (7/1) στο κλειστό της Καλαμίτσας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ με 91-88, μόλις 7,1 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και μόνο με 3ποντο θα μπορούσε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και να πάνε στην παράταση.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, εκτέλεσαν άψογα το σύστημα προκειμένου να φτάσει η μπάλα στα χέρια του Παπαντωνίου για το τελευταίο σουτ, που πριν απ’ αυτό είχε 7/13, όμως αστόχησε και έδωσε το έναυσμα για τους έξαλλους πανηγυρισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στο δεύτερο βίντεο, το παιχνίδι βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το σκορ ήταν 90-88 και μετά από άστοχο τρίποντο από τον Αμερικάνο του Ηρακλή, ο Απαζίδης (που προηγουμένως είχε ευστοχήσει σ’ ένα κρισιμότατο 3ποντο) φεύγει στον αιφνιδιασμό, δέχεται φάουλ και κερδίζει 2 βολές. Αστοχεί στην πρώτη και ευστοχεί στην 2η βολή και διαμορφώνει το 91-88. Οι φιλοξενούμενοι παίρνουν ταιμ-αουτ για την τελευταία επίθεση στα 7,1 και η συνέχεια είναι γνωστή…

 

“Έφαγε” τον προπονητή του Ηρακλή – Δύο μεταγραφές με Καβαλιώτικο ενδιαφέρον

Η ήττα του Ηρακλή από την Καβάλα έφερε την απόλυση του προπονητή του “γηραιού” από τη θέση του. Λίγη μόνο ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ντάγιο, ο οποίος θα αντικατασταθεί πιθανότατα από τον Παντελή Μπούτσκο. Ο Ηρακλής θα κινηθεί και στο μεταγραφικό μέτωπο με δύο μεταγραφές που έχουν Καβαλιώτικο ενδιαφέρον. Φέρεται να είναι κοντά στον Κώστα Αμπατζά, που πέρσι αναδείχτηκε ο καλύτερος πλέι-μέικερ της Α2, και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΓΣΕ, αλλά και τον Καβαλιώτη Διογένη Γοργόνη που δε θα συνεχίσει στο Ψυχικό όπου μεταγράφηκε το καλοκαίρι.