Γ’ Εθνική-Βύρωνας Καβάλας: Αυτό το χέρι, δεν δόθηκε πέναλτι!!!

Το παιχνίδι με το Πανδραμαϊκό θα μπορούσε να είχε πάρει εντελώς διαφορετική τροπή αν ο διαιτητής «δεν έκλεινε τα μάτια» σε μια ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού, λίγο πριν οι γηπεδούχοι σημειώσουν το πρώτο τους γκολ

Αδικη ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στη Δράμα ο Βύρωνας από τον Πανδραμαϊκό με 2-0.Η ομάδα της Καβάλας στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, έχασε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 78ο! Εκτός όμως από τις ευκαιρίες, υπάρχει και μια καθοριστική (έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι) φάση, ένα λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος από τους γηπεδούχους, που εκτυλίχθηκε στα καρέ τους, όπου ο διαιτητής «έκλεισε τα μάτια» σε μια καθαρή περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο αλλά και στη φωτογραφία.

Παρ’ όλα αυτά όμως ο Βύρωνας (που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Ουζούνογλου και Παυλίδη), είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια του μιας και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση του αναφέρει:  «Η ομάδα μας ηττήθηκε 2-0 αφού δέχτηκε το πρώτο στο 78ό λεπτό και το δεύτερο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο. Η ομάδα μας πιο νωρίς είχε ευκαιρίες στο να προηγηθεί! Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι,, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος»!