Παλαίμαχοι ΑΟΚ-Ένωση Στρατιωτικών ΑΜ-Θ: Έπαιξαν μπάλα για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας

Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά παρουσία της αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Παραρτήματος 

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ΕΣΠΕΑΜΘ (Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας ΑΜΘ) και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Καβάλας είχαν στις 29 Δεκεμβρίου 2022 φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ο αγώνας έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο στα Αμισιανά Καβάλας. Τα παιδιά συνόδευαν η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης και εργαζόμενοι του Παραρτήματος, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές του αγώνα και αντάλλαξαν μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, ο Νίκος Παναγιωτίδης από την πλευρά της ΕΣΠΕΑΜΘ παρέδωσε στη Διευθύντρια του Παραρτήματος το ποσό των 250 ευρώ για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών και ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης Θωμάς Κασιγεωργόπουλος αντίστοιχα το ποσό των 160 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας όλων των πλευρών, συζητήθηκε να δρομολογηθεί την άνοιξη η πραγματοποίηση ενός αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Παραρτήματος, με τη συμμετοχή και των φιλοξενούμενων παιδιών.