ΚΑΕ Ηρακλής: Στην Καβάλα χάσαμε από παίκτες που ήταν γεννημένοι από το 2004 και μετά…

Η ανάρτηση του προέδρου της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση στο σύλλογο του και ειδικά για την οδυνηρή ήττα της από την Ένωση στην Καλαμίτσα

Αόμα δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα της ομάδας τους στο κλειστό της Καλαμίτσας από την Καβάλα BC, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης! Όπως είναι γνωστό η Ένωση επικράτησε με 91-88 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Elite League ύστερα από 11 συνεχόμενες ήττες, απέναντι σε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στην Basket League.

Η πικρή αυτή ήττα για τον «γηραιό» έφερε εξελίξεις με την άμεση απομάκρυνση του προπονητή κ. Ντάγιου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Ευθυμιάδης και ο επί χρόνια φυσικοθεραπευτής της ομάδας Περικλής Τζήνας. Θέλοντας να τοποθετηθεί για την κατάσταση στο τμήμα ο πρόεδρος του συλλόγου Aντώνης Μπεϊνάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, όπου ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισε τον αγώνα στην Καβάλα ως παρωδία, τονίζοντας ότι η ομάδα δέχτηκε 91 πόντους από έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν με το εφηβικό τμήμα και με παίκτες που είναι γεννημένοι μετά το 2004!

Εννοείται ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την περιγράφει ο παράγοντας του Ηρακλή, αφού ναι μεν η Ένωση έχει μεν το πιο νεανικό σχήμα στην κατηγορία με παιδιά που ανήκουν στην κατηγορία των εφήβων, αλλά έχει και αθλητές που ειδικά σ’ αυτόν τον αγώνα έκαναν τη διαφορά. Όπως ο νεοαποκτηθείς Τζόνσον που πέτυχε 26 πόντους, αλλά και ο Γουέμπστερ με 15 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Η ανάρτηση του προέδρου του Ηρακλή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή θα ήθελα να πω τα εξής: Υπήρχε έκδηλη η εικόνα διάλυσης στα αποδυτήρια της ομάδας. Τα προβλήματα αυτά σιγόβραζαν και βγήκαν στην επιφάνεια μετά τον αγώνα-παρωδία στην Καβάλα όπου φάγαμε 91πόντους από το εφηβικό, από παίκτες γεννημένους το 2004 και μετά.

Δεν ήταν μόνο η ταπεινωτική ήττα, ήταν και η γενική εικόνα αποσυντονισμού και απειθαρχίας στην ομάδα. Όλοι μας ως διοίκηση λάβαμε την απόφαση αλλαγής προπονητή».