ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα: Ποδαρικό στο 2023 με μια μεγάλη επιστροφή

Δημήτρης Αθανασιάδης: Ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερς που ανέδειξε το Καβαλιώτικο μπάσκετ επιστρέφει στην ομάδα που διέπρεψε

Ποδαρικό στο 2023 με μια μεγάλη επιστροφή για τη Santa Basketball Club Kavala, η οποία καλωσορίζει τον Δημήτρη Αθανασιάδη στην ομάδα, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, σε συνεργασία με την ομάδα του ΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερς που ανέδειξε το Καβαλιώτικο μπάσκετ και διακρίθηκε με τα χρώματα της ομάδας στο παρελθόν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, κατακτώντας για δύο χρονιές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, αλλά και στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες της χώρας με Μακεδονικό, Ηρακλή, Περιστέρι, Απόλλων Πατρών, Δάφνη, Μεντ, Κόρυβο, Αγία Βαρβάρα, Αστέρα και Ε. Κ. Καβάλας, με τον τελευταίο του σταθμό να είναι ο ΑΟΚ.

«Ο Δημήτρης Αθανασιάδης έρχεται να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα μας, δείχνοντας την πίστη του στο αγωνιστικό πλάνο και στους στόχους μας! Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΑΟΚ για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής», αναφέρει η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.