ΑΟ Καβάλα: «Διπλό» (0-2) στην Αλεξανδρούπολη, 2η θέση στη βαθμολογία

Δίκαιη επικράτηση στον Έβρο, με δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο των Μπατσαρά και Σαλπιγγίδη – Με τους 3 βαθμούς που κέρδισε ξεπέρασε στη 2η θέση τον Πανδραμαϊκό

Στη 2η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναρριχήθηκε η ομάδα της Καβάλας μετά το σπουδαίο «διπλό» που πήρε το απόγευμα του Σαββάτου 14/1 στην Αλεξανδρούπολη από την τοπική  ομάδα με σκορ 0-2! Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν ανώτερο από τους γηπεδούχους και πήρε δίκαια τους πολύτιμους 3 βαθμούς με τους οποίους ξεπέρασε τον Πανδραμαϊκό, που γνώρισε την ήττα στην Ξάνθη από τον Ορφέα με 2-1. Κατάφερε δε να μείνει όρθιο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήθελε πάση θυσία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και αρκετές φορές έπαιζε με υπέρμετρη δύναμη.

Στο 1ο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο με τον ΑΟΚ να είναι σχετικά καλύτερος και να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρουμπιέ, ενώ στην επανάληψη θα μπορούσε επίσης να μπει με γκολ μιας και μόλις στο 46’ έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη, όπως επίσης και στο 47’. Κατάφερε δε να ανοίξει το σκορ με τον προωθημένο Μπατσαρά στο 54ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια άντεξε στην πίεση που δέχτηκε από την Αλεξανδρούπολη που είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Η νίκη κρίθηκε στο 85ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη, με την μπάλα να περνάει καθαρά τη γραμμή, τον διαιτητή να δείχνει σέντρα αλλά τους γηπεδούχους να αμφισβητούν την απόφαση, η οποία όμως δεν άλλαξε. Ο ΑΟΚ θα μπορούσε να σημειώσει και ένα 3ο τέρμα, αλλά ο Μπαρέττας που έφυγε μόνος του στις καθυστερήσεις πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής ενδεκάδα: Σταθάκης, Δημητρακούδης , Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (81’ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές (72’ Μπαρέττας), Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας (60’ Καρακώστας).