ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Ο Χάρης Παλτόγλου (και φέτος) προπονητής της Ένωσης Βορείου Ελλάδος

Ο δάσκαλος του συλλόγου επιλέχτηκε και πάλι από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) για να συμμετέχει στο προπονητικό τημ που απαρτίζεται από 13 κορυφαίους προπονητές της περιοχής

Για μια ακόμα χρονιά ο δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), που απαρτίζεται από τους 13 κορυφαίους προπονητές της περιοχής!

Με την εμπειρία και τη μεθοδικότητα του ο κάτοχος 7 DAN θα καθοδηγήσει τα κλιμάκια της Ένωσης τα οποία προέρχονται από τα προκριματικά τουρνουά που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ουσιαστικά τα κλιμάκια αποτελούν τη βάση των τμημάτων του Ταεκβοντο της Βορείου Ελλάδος από τα οποία προκύπτουν οι συμμετοχές των αθλητών σε  διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αθλητών. Περίπου 200 αθλητές θα συμμετέχουν σε κοινές προπονήσεις και δράσης της Ένωσης.

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ευχαριστεί με ανακοίνωση του τη διοίκηση της Ένωσης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του προπονητή του με την ανανέωση της ένταξης του στο προπονητικό τιμ της ΕΤΑΒΕ!

Εν τω μεταξύ ο σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2023 στις 18.00 στο Café Bar Chocolat στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά και θα απονεμηθούν μαύρες ζώνες.