Καβάλα BC: Όσο και να επιμένουν οι διαιτητές, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας για την άδικη διαιτησία των τριών ρέφερι στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Για κλοπή του ιδρώτα της πιο νεανικής ομάδας του πρωταθλήματος της Elite League έκανε λόγο η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, διαμαρτυρόμενη για την άδικη διαιτησία των Ταρενίδη, Μαραμή και Χατζημπαλίδη το απόγευμα του Σαββάτο στο κλειστό της Καλαμίτσας. Κατά κοινή ομολογία οι αποφάσεις των διαιτητών επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ωστόσο στην Καβάλα BC ξεκαθαρίζουν ότι όσο και να επιμένουν οι διαιτητές η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει σε κάθε αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κρίμα και άδικο. Όσο και να επιμένουν οι διαιτητές κ.κ. Ταρενίδης-Μαραμής-Χατζημπαλίδης εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε αγώνα.

Είναι κρίμα και άδικο για την πιο νεανική ομάδα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αντί μιας ισότιμης διαιτησίας, να αποδώσεις αυτά που δικαιούνται, εσείς στην κυριολεξία τους κλέβεις τον ιδρώτα τους και να τους δημιουργείς συναισθήματα οργής και αδικίας!!! Πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να ασχοληθούμε με διαιτησίες, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτιστος είναι να παίξουμε το μπάσκετ, που μπορούμε!!! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και για τα λοιπά ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι».