Πάνθηρες: Το πιο δύσκολο φετινό «τεστ» απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Στην περίπτωση κατάκτησης των 2 βαθμών η ομάδα της Καβάλας θα παραμένει δυναμικά στο κυνήγι των play offs για την άνοδο στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη, την 7η συνολικά στο πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ Γυναικών, κόντρα στη Νεάπολη, οι Πάνθηρες Καβάλας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επόμενο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο και δυνατό Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο «γηραιός» έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα 10 νίκες στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει, έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου (508 πόντοι παθητικό) και θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που διεξήχθη στο Ιβανώφειο, οι Πάνθηρες ηττήθηκαν με σκορ 64-46 παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο για 25 λεπτά. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση που θα τη φέρει κοντά στη νίκη στο πιο δύσκολο φετινό «τεστ» στην έδρα της.

Στην περίπτωση κατάκτησης των 2 βαθμών η ομάδα θα παραμένει δυναμικά στο κυνήγι των play offs, εκεί όπου «συγκατοικούν» αυτήν τη στιγμή η Πυλαία, ο Πιερικός-Αρχέλαος και ο Πανσερραϊκός με 8 νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού της Καβάλας είναι ήδη έντονο για αυτόν τον σημαντικό αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 12:30 στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».