Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου: Αντιστάθηκε αλλά τελικά ηττήθηκε στην Κομοτηνή

Ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό στον εξ αναβολής αγώνα για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη από την τεχνική ηγεσία

Αντιστάθηκε, αλλά τελικά δεν άντεξε ο Μέγας Αλέξανδρου Ορφανίου, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό με 3-1 την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στον εξ αναβολής αγώνα για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι το ματς δεν είχε γίνει την 11η αγωνιστική, λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Όσον αφορά στο φιλμ του αγώνα, ο Γκουτσίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό και στο 17’ ο Καρακούτης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για το Ορφάνι, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βάσκος γράφοντας το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Στοΐνοβιτς στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανθρακικού.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Κοτσάκης, Αντωνιάδης, Αρετάς, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Γιαννακιτσίδης (82’ Στοΐνοβιτς), Φουρλατάρας (56’ Μπαϊκαρά), Βάσκος, Ντίνας (82’ Καλογράνης), Γκουτσίδης (82’ Σμόλης).

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Παπαδόπουλος Γ., Πέλκας, Αφεντούλιδης (53’ Κ. Παπαδόπουλος), Κόμνος, Ντουσάι, Γεωργιάδης, Ηλιόπουλος, Τζάτζος, Καρακούτης, Αλεξόπουλος, Μετσεντσβίλι.

Διαιτητές: Α. Φιλιππίδης, Ε. Νασιούλης και Ε. Κατσαντούρας από τον Έβρο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η βαθμολογία

  1. Καμπανιακός 27
  2. Καβάλα 24
  3. Ποσειδώνας Μηχανιώνας 23
  4. Δόξα Δράμας 20
  5. Απόλλων Παραλιμνίου 20
  6. Πανδραμαϊκός 19
  7. Πανθρακικός 19
  8. Άρης Αβάτου 16
  9. Θερμαϊκός Θέρμης 16
  10. Ορφέας Ξάνθης 15
  11. Βύρων Καβάλας 14
  12. Νέστος Χρυσούπολης 8
  13. Αγροτικός Αστέρας 7
  14. Αλεξανδρούπολη 2
  15. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1

*Φωτογραφία: sportaddict.gr