Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην Καβάλα με «οικοδεσπότη» τον ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας [φωτογραφίες]

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης βρέθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων-Μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, ιδίως για τους μικρούς αθλητές της ομάδας

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023 ήταν διαφορετικό για την ομάδα του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας, καθώς στις προπονήσεις της παιδικής, εφηβικής και ανδρικής ομάδας στο κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων βρέθηκε ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης!

Ο λόγος για τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και έδωσε πολύτιμες συμβουλές με την εμπειρία του, τις γνώσεις του, αλλά και την αμεσότητά του. Απλός, φιλικός και ιδιαίτερα θερμός με τους μικρούς αθλητές, έδωσε μεγάλη έμφαση στη νοοτροπία του αθλητή και στην ομαδική προσπάθεια μέσα από την οποία επιτυγχάνονται οι ομαδικοί και οι ατομικοί στόχοι.

Οι συστάσεις για τον κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλο είναι περιττές, αν αναλογιστούμε τη μακρόχρονη θητεία του στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και τριών πρωταθλημάτων Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει καθίσει στους πάγκους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ, του Κολοσσού Ρόδου, του Πανιωνίου, της ΤΣΣΚΑ, των Χιούστον Ρόκετς, του Ολυμπιακού και της Μακάμπι, ενώ έχει χριστεί προπονητής της χρονιάς το 2015 με τον Ολυμπιακό και το 2019 και 2020 με τη Μακαμπί στο Ισραήλ.

Η οικογένεια του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τον προπονητή για την παρουσία του και του εύχεται σύντομα να τον ξαναδούμε στους πάγκους, σε νέες προκλήσεις, με πολλές επιτυχίες.