ΑΟ Καβάλα: Άνετη επιστροφή στις νίκες, 2-0 τον Πανδραμαϊκό

Εύκολη επικράτηση με γκολ των Ρουμπιέ και Κατσαμάγκα, πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Σαλπιγγίδη και Ιορδανίδη – Δύο αποβολές για τους φιλοξενούμενους

Με άνεση επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα της Καβάλας. Μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη, ο ΑΟΚ επέστρεψε στο «Ανθή Καραγιάννη» και παράλληλα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Πανδραμαϊκού. Το παιχνίδι υποτίθεται ότι ήταν ένα από τα πιο αμφίρροπα της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν εμφανώς ανώτερο και πήρε δίκαια και άνετα τη νίκη και τους 3 βαθμούς, ενώ διεύρυνε περαιτέρω το σερί των εντός έδρας επιτυχιών.
Η νίκη της Καβάλας έγινε πολύ πιο εύκολη από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι με 9 παίκτες στο πρώτο 15λεπτου του 2ου μέρους, με τις αποβολές των Πινδώνη (2η κίτρινη) και Γιαννόπουλου (με απ’ ευθείας κόκκινη). Ακόμα και έτσι πάντως ήταν εμφανώς ανώτερη, είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια, ενώ στην ουσία ο Πανδραμαϊκός δεν απείλησε την εστία του Σταθάκη.

Φάσεις και γκολ

– Στο 11ο λεπτό αντεπίθεση του ΑΟΚ και σουτ του Σαλπιγγίδη έξω από την περιοχή καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μάντζαρη.
– Ο ΑΟΚ ανοίγει το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Ρουμπιέ, ενώ λίγο αργότερα (37’) χάθηκε μεγάλη (διπλή) ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ, με τους Ρουμπιέ και Μπατσαρά.
– Στο 50’ ο Πανδραμαϊκός μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Πινδώνη και με 9 παίκτες στο 62’ λόγω αποβολής του Γιαννόπουλου με απ’ ευθείας κόκκινη ύστερα από ανατροπή του Ιορδανίδη.
– Στο 73’ ο ΑΟΚ «κλειδώνει» τη νίκη με το γκολ του Κατσαμάγκα που κάνει το 2-0.
– Στο 88’ σουτ του Καρακώστα αποκρούει εντυπωσιακά ο Μάντζαρης και στο ριμπάουντ οι αμυντικοί κόβουν σε κόρνερ και στο 90’ σουτ του Ιορδανίδη καταλήγει στο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (70’ Μαγκαφίνης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (64’ Κατσέτης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης (87’ Γιαννακός), Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας.
Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (57’ Μπάμπουρας), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Κουκόλης, Γιαννόπουλος, Παυλίδης (70’ Ρεβυθόπουλος).