ΑΟ Καβάλα: Ήττα στη Μηχανιώνα με μέτρια εμφάνιση και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο

Το «Καραβάκι» δεν εκμεταλλεύτηκε το νέο στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Καμπανιακού-Εντός έδρας ισοπαλία για τον Νέστο Χρυσούπολης, νέα ήττα για το Ορφάνι-Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, με την ομάδα της Καβάλας να γνωρίζει την ήττα στην έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 0-1, μετά από πλασέ του Αλτιντζή στο 62ο λεπτό.

Ο ΑΟΚ δεν έδειξε τον καλό του εαυτό, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με την επιθετική του γραμμή να παθαίνει «αφλογιστία» και την ομάδα της Μηχανιώνας να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, ωστόσο βαθμολογικά η ήττα δεν άλλαξε την κατάταξη για το «Καραβάκι», το οποίο θα μπορούσε, όμως, να εκμεταλλευτεί το νέο στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Καμπανιακού, ο οποίος μετά τον Νέστο, «κόλλησε» και στον Πανθρακικό με 1-1.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του Νομού, ο Νέστος Χρυσούπολης αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη, ενώ η ουραγός ομάδα του Ορφανίου γνώρισε νέα ήττα με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Βύρωνας είχε ρεπό.

Την επόμενη αγωνιστική (15η) η ομάδα της Καβάλας θα αγωνιστεί στην έδρα του 3ου στη βαθμολογία Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο Βύρωνας υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ το Ορφάνι πηγαίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Η βαθμολογία

  1. Καμπανιακός 31
  2. Καβάλα 27
  3. Απόλλων Παραλιμνίου 26
  4. Ποσειδώνας Μηχανιώνας 26
  5. Δόξα Δράμας 22
  6. Πανθρακικός 21
  7. Πανδραμαϊκός 19
  8. Άρης Αβάτου 19
  9. Θερμαϊκός Θέρμης 17
  10. Ορφέας Ξάνθης 16
  11. Βύρων Καβάλας 15
  12. Νέστος Χρυσούπολης 12
  13. Αγροτικός Αστέρας 10
  14. Αλεξανδρούπολη 3
  15. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1