ΑΟ Καβάλα: Μεγάλο «διπλό» στο Παραλίμνιο, 0-1 τον Απόλλωνα

Ανώτερο το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη επικράτησε με το γκολ του Κατσαμάγκα στο 29ο λεπτό και επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας

Την πιο σπουδαία και πολύτιμη εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης (8/2) η ομάδα της Καβάλας! Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη πήρε το «διπλό» στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο Παραλίμνιο κόντρα στο τοπικό Απόλλωνα με 0-1! Το «χρυσό» γκολ του ΑΟΚ σημείωσε ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ από κοντά.

Η νίκη και «τρίποντο» για την Καβάλα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη μιας και στην ουσία ήταν ανώτερη από τους γηπεδούχους ιδιαίτερα στο 1ο μέρος του αγώνα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Σταθάκη. Αντίθετα στο 2ο μέρος ο ΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και δοκάρι στο 10ο λεπτό με τον προωθημένο Μπιμπισίδη.

Με τους 3 βαθμούς που κέρδισε η ομάδα επανήλθε στην 2η θέση της βαθμολογίας στο κλείσιμο του 1ου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου: Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Ι., Τζελίδης, Γάκης (46’ Πέτρου), Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Τζαπέγια (82’ Τζαπέγια).
Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (64’ Κατσέτης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Κατσαμάγκας, Ιορδανίδης (88’ Χωρινός), Μπαρέττας (46’ Καρακώστας).