ΑΟ Καβάλα: «Χ»ωρίς νικητή στη Φελώνη, 1-1 με τον Άρη Αβάτου

Μέτριο παιχνίδι, μέτρια εμφάνιση για το «καραβάκι» σ’ ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα

Σ’ ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι που ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει στο γήπεδο της Φελώνης στην Ξάνθη τον Άρη Αβάτου. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα στο 1ο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να κρίνεται (σε γενικές γραμμές) το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Καβάλα πήρε το προβάδισμα με τον Κατσαμάγκα στο 4ο λεπτό, ενώ είχε και κάποιες άλλες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του τερματοφύλακα Σταθάκη και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Οι παίκτες του Αγγελίδη ήταν φανερό ότι είχαν τη διάθεση να πιέσουν και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω των επεμβάσεων του αντίπαλου τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Απ’ την άλλη στην άμυνα της παρατηρήθηκαν και πάλι αρκετά λάθη που όμως δεν… πληρώθηκαν. Για ακόμα μια φορά στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ

  • Ο ΑΟΚ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι μιας και στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει. Στο 4ο λεπτό ο Ιορδανίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά έκανε το 0-1.
  • Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Αναγνωστόπουλο στο 23ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Σταθάκη και στην κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.
  • Σε φάση διαρκείας ο Καζαντζίδης στο 61’ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Τενεκές έδιωξε την μπάλα, ενώ στο 68’ ο Ισπυρλίδης βγήκε μόνος του αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.
  • Στο 78’ ο Κατσαμάγκας μπήκε δυνατά στη μεγάλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
  • Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταθάκης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Τενεκές πλάσαρε αλλά ο Μπατσάρας έδιωξε σωτήρια. Στη συνέχεια της φάσης ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το ίδιο συνέβη και στο 95’ με τον Καζαντζίδη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Άρης Αβάτου: Καρά Ισμαήλ, Χασάν Ογλού (46’ Ψεμματάς), Τενεκές, Λεοντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης (46’ Γκουτσιός), Τσάπαρης, Γκαρνέτας (65’ Ερτουλούλ, 90+3’ Θεοδωρόπουλος) , Αναγνωστόπουλος (65’ Ισπυρλίδης), Κοντογιαννίδης.
ΑΟ Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Κατσέτης, Βαφειάδης, Κατσαμάγκας, Ιορδανίδης, Καρακώστας (76’Μαγκαφίνης).