Επική ανακοίνωση στο γήπεδο του Οφρυνίου: «Το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει» (video)

Viral έγινε το βίντεο του αγώνα Αετός Οφρυνίου – Βρασίδας Νέας Περάμου λόγω της ανακοίνωσης του εκφωνητή για αυτοκίνητο που εμποδίζει

Viral έχει γίνει από το απόγευμα της Κυριακής και κυρίως τη Δευτέρα 13/2 το βίντεο της Αθλητικής Εκπομπής «Καβάλα Πάμε Γήπεδο» με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ Αετός Οφρυνίου – Βρασίδας Νέας Περάμου!

Η αναμέτρηση (που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων) πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ο εκφωνητής του γηπέδου ήταν αυτός που φρόντισε να κλέψει την παράσταση.

Αρχικά κατά την είσοδο των δύο ομάδων, πρόσφερε άφθονο γέλιο στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, όταν ανέφερε από τα μεγάφωνα τους χορηγούς κάνοντας χιουμοριστικές και έξυπνες στιχομυθίες.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όταν κλήθηκε να πει την πινακίδα ενός αυτοκινήτου που ενοχλούσε.

Για να γίνουν πιο κατανοητά τα γράμματα της πινακίδας του οχήματος άρχισε να λέει διάφορα ονόματα: «Ανακοίνωση, το ΝΡΑ… εμποδίζει. Επαναλαμβάνω, το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, το Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, το Α όπως λέμε Αναστάσιος (!!!) Κανάκης εμποδίζει».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συμπαθής σε όλους Σάκης Μήτρακας κερδίζει τις εντυπώσεις με τα σχόλια του. Κορυφαία στιγμή ήταν σε παιχνίδι του Αετού με τον ΜΑ Ξηροποτάμου στη Γ’ Εθνική (σ. σ. που “έπαιξε” και στο “Ράδιο Αρβύλα”), όταν κι εκεί έκανε παρόμοια ανακοίνωση για αυτοκίνητο που εμπόδιζε, κι όταν απ’ την κερκίδα ακούστηκε η ερώτηση «τι μάρκα είναι το αυτοκίνητο;», απάντησε αυθόρμητα στο μικρόφωνο «που να ξέρω ρε κουμπάρε…» προσφέροντας άφθονο γέλιο!

Δείτε το βίντεο από το 9:00 και μετά.