ΑΟ Καβάλα-Κύπελλο ΕΠΣΚ: Πρόκριση στο 90’ στην Καλλιράχη

Παίζοντας με παίκτες από την Κ-16 και αρκετούς αναπληρωματικούς επικράτησε με 1-2 του μαχητικού Κεραυνού με γκολ του Κατσαμάγκα στο τελευταίο λεπτό και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς κέρδισε ο ΑΟΚ στην Καλλιράχη τον τοπικό Κεραυνό με 1-2 και προκρίθηκε στην 4η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στο συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη σημείωσε ο Κατσαμάγκας στο 90ο λεπτό. Ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί στο 25’ με τον Καρακώστα, ενώ η μαχητική ομάδα της Θάσου είχε ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Αβντιού στο 75ο λεπτό. Η Καβάλα παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 4 παίκτες που ανήκουν στην ομάδα Κ-16 καθώς και με αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές τους οποίους ο προπονητής ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα κι έτσι όμως το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε να καταβάλει μια ομάδα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ δεν είναι κάτι που αξιολογείται ως θετικό, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πριν δεχτούν το 2ο γκολ, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν.

Ως η πιο αντικειμενική δυσκολία που υπάρχει πάντως για την εικόνα της ομάδας αποτελεί το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος στην Καλλιράχη ήταν ακόμα χειρότερος κι απ’ αυτόν που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στην Φελώνη της Ξάνθης. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί και ο άκρως δικαιολογημένος ζήλος που επέδειξαν οι γηπεδούχοι του Κεραυνού, που μπορεί να γνώρισαν την ήττα και να αποκλείστηκαν, κέρδισαν όμως τις εντυπώσεις…

Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τη Δόξα – Μοιρασμένες οι πιθανότητες συμμετοχής Ρουμπιέ και Μπαρέττα

Κατά τα άλλα ήταν φανερό ότι ο ΑΟΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων για το επερχόμενο ντέρμπι την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας στο «Ανθή Καραγιάννη», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εν όψει αυτού του δυνατού τεστ, ο Γιώργος Αγγελίδης θα έχει ορισμένες επιστροφές στη δράση μετά από τραυματισμούς και τιμωρίες, αλλά και δύο… ερωτηματικά. Πρόκειται για τις περιπτώσεις των τραυματισμένων Ρουμπιέ και Μπαρέττα, για τους οποίους οι πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα είναι μοιρασμένες. Η κατάσταση τους είναι μεν βελτιωμένη, ωστόσο δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως και το ερώτημα για το αν θα αγωνιστούν θα απαντηθεί στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.