Ο ΑΟ Καβάλα κέρδισε έναν καλό φίλο στην Καλλιράχη

Με αφορμή τον αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΚ το μεγάλο σωματείο του Νομού ήρθε πολύ κοντά με την ομάδα του Κεραυνού – Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από τις διοικήσεις και των δύο συλλόγων

Οταν μετά το τέλος ενός αγώνα όλοι όσοι συμμετέχουν και παρακολουθούν είναι ικανοποιημένοι, τότε χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος κερδισμένος είναι το ίδιο το άθλημα! Αυτό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλλιράχη της Θάσου, όπου ο ΑΟΚ αντιμετώπισε τον τοπικό Κεραυνό στο πλαίσιο του 3ου γύρου του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Οι δύο ομάδες στην κυριολεξία ανέβασαν ψηλά το ποδόσφαιρο με την εικόνα που παρουσίασαν όχι μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και με τη συμπεριφορά και τον σεβασμό που έδειξαν η μια για την άλλη! Η μεγάλη ομάδα του Νομού κέρδισε τους πάντες με την παρουσία της, από τις βραβεύσεις έως την κατάσταση που άφησε στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως από τον Κεραυνό όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ΑΟΚ στη δική του ανακοίνωση νοιώθει υποχρεωμένος από τη θερμή φιλοξενία που έτυχε και τονίζει ότι επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει με την πρώτη ευκαιρία. Κάπως έτσι λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι κέρδισε έναν καλό φίλο στην Καλλιράχη.

ΑΟΚ: Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΚ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση και την ομάδα του Κεραυνού Καλλιράχης για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και συνολικά τα μέλη της αποστολής μας στο γήπεδο. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε από τη δίκη μας πλευρά όποτε αυτοί θελήσουν να παρευρεθούν για να στηρίξουν την ομάδα του νομού Καβάλας».

Κεραυνός Καλλιράχης: Ξεκίνησε αγώνας, κατέληξε γιορτή…

Από την πλευρά της η ομάδα της Θάσου ανέφερε: «Πέρασε λοιπόν στην ιστορία η μεγάλη αυτή αναμέτρηση που έφερε τον δοξασμένο ΑΟΚ, την κατά τεκμήριο πιο έμπειρη σε επαγγελματικές κατηγορίες ομάδα του νομού μας, στη “φτωχική” Καλλιράχη!

Συναισθήματα ανάμεικτα αν συμπεριλάβουμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά πολύ ενθαρρυντικά από όλες τις άλλες απόψεις! Στο γήπεδο μας “Θεόδωρος Ελευθερίου” είδαμε πολλά όμορφα σκηνικά να διαδραματίζονται όπως βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Ιωάννη Σαρανταδέκα, τιμητική βράβευση στη μνήμη του ανθρώπου που σύνδεσε το όνομα του με τον Κεραυνό και γενικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας, Θ. Ελευθερίου (Κουμάν)!

Είδαμε επίσης και το κυρίως πιάτο με δύο ομάδες που η καθεμία αναζητούσε τη νίκη για τους δικούς της λόγους και να γίνεται όμορφο παιχνίδι σε εξαιρετικό καιρό! Η ομάδα μας έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα και κατάφερε όντας πίσω στο σκορ να ισοφαρίσει το εις βάρος της σκορ με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι του Αυντίου Δ. και μάλιστα στο 85ο λεπτό είχε και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σινάνι Μ. για να φέρει τούμπα το ματς και να κλέψει την πρόκριση! Αλλά η υπερπροσπάθεια χάρισε μια φάση στον έμπειρο ΑΟΚ που δεν την άφησε ατιμώρητη!

Συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά της ομάδος μας για την κατάθεση ψυχής. Ευχαριστούμε για την πολύ δυνατή προσέλευση όλου του χωριού και μη στο γήπεδο! Ξεκίνησε αγώνας, κατέληξε γιορτή…

ΥΓ 1: Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και τους παίκτες του ΑΟΚ που άφησαν τα αποδυτήρια καλύτερα από ότι τα βρήκαν και για όλη την παρουσία τους που απέδειξε τον επαγγελματισμό που διακρίνει το σύλλογο!

ΥΓ 2: Η προσπάθεια συνεχίζεται την Κυριακή σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεαγένη»!