Καβάλα ’86: Συγνώμη προς την Ελπίδα Γενισέας για τα επεισόδια

Επιστολή του υπευθύνου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Παναγιώτη Αρσονιάδη με την οποία εκφράζεται η απογοήτευση και η λύπη για όλα όσα συνέβησαν στο Ενωσιακό των Αμισιανών στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα

Την ειλικρινή συγνώμη του ίδιου αλλά και της ομάδας στην οποία είναι υπεύθυνος, για όλα όσα συνέβησαν σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου στο Ενωσιακό Γήπεδο των Αμισιανών, εκφράζει προς την αντίπαλο ομάδα ο Παναγιώτης Αρσονιάδης.

Ο αγώνας της Καβάλας ’86 και της Ελπίδας Γενισέας αμαυρώθηκε από επεισόδια που προκλήθηκαν στις εξέδρες με την ένταση να μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο, με τον κ. Αρσονιάδη να τονίζει ότι πληροφορήθηκε με έκπληξη και απογοήτευση τα όσα έγιναν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι του ΔΣ της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Ελπίς Γενισέας Ξάνθης, αξιότιμε κύριε προπονητή, αγαπητές αθλήτριες,

Με μεγάλη έκπληξη, απογοήτευση αλλά και βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής 19/2/2023 με αρνητικούς πρωταγωνιστές κάποιους φιλάθλους μας. Δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι παρών στο γήπεδο και να αποτρέψω στη γέννηση τους οποιαδήποτε φαινόμενα δυσφημίζουν την ομάδα μας, το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα τον υγιή αθλητισμό που όλοι οραματιζόμαστε.

Εκ μέρους του ΔΣ της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟ Καβάλα ‘86 σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποτρέψω ανάλογες απαράδεκτες και προσβλητικές συμπεριφορές στο μέλλον.

Όλοι εμείς στην Καβάλα 86 ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε υπέρμαχοι του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και την συμπεριφορά των αθλητών. Δεν μας ενδιαφέρουν οι κακές συμπεριφορές άλλων, ακόμη και των αγωνιζόμενων αντιπάλων μας. Εξάλλου αυτό είναι ένα θέμα που δεν είναι δικής μας αρμοδιότητας για να επέμβουμε. Καταλήγουμε όμως στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε την ευγενή άμιλλα στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ακτινοβολία αυτή θα μας οδηγήσει σε πολύ πιο όμορφες στιγμές. Σε γήπεδα που δεν γεμίζουν μίσος και σε ανθρώπους που μαθαίνουν να χαμογελούν είτε χάσουν είτε κερδίσουν! Όλα στο πρόγραμμα είναι άλλωστε…

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλες και φίλοι, ελπίζω και εύχομαι η επιστολή μου να διαβαστεί από όλες και όλους όσους θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο, για τα παιδιά μας, για όλη την κοινωνία. Ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό ενάντια στη βία και τον ρατσισμό από όπου και αν προέρχεται. Και γι’ αυτό παρακαλώ θερμά τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν το παραπάνω απολογητικό μου υπόμνημα που τους κοινοποιώ.

Εκ μέρους σύσσωμου του ΔΣ ζητώ για ακόμη μια φορά, ειλικρινά και ταπεινά Συγνώμη…»!