ΝΟΘΑ Καβάλας: Ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις για 4 αθλητές στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών

Εξαιρετικές επιδόσεις στον τελευταίο αγώνα του χειμερινού κύκλου για τους αθλητές του Νίκου Γκέκα

Με τη συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (ΝΟΘΑΚ) στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για τον χειμερινό κύκλο.
Ο ΝΟΘΑΚ έλαβε μέρος με τέσσερις κολυμβητές. Πρόκειται για τους:

  • Καρκαλιανίδη Βύρωνα με δύο παρουσίες στο μικρό τελικό στα 50 & 100 ύπτιο, με την επίδοση του να αποτελεί πρόκριση για την πολυεθνή συνάντηση με την Εθνική ομάδα τον Απρίλιο στη Λεμεσό.
  • Σκαρή Ιωάννη με έβδομη θέση στο μεγάλο τελικό στα 800 ελεύθερο και είσοδο στο μικρό τελικό στα 400 ελεύθερο, και με αυτόν να προκρίνεται για την πολυεθνή συνάντηση με την Εθνική ομάδα τον Απρίλιο στη Λεμεσό.
  • Τσίμα Χαρά κάνοντας ατομικό ρεκόρ προκρίθηκε στον μικρό τελικό στα 50 ελεύθερο.
  • Κολτσίδα Βασιλική παρ’ ότι ήταν η μικρότερη αθλήτρια των αγώνων, κατάφερε να μπει με ατομικό ρεκόρ στον μικρό τελικό στα 200 ύπτιο.

Σε ένα κολυμβητικό τριήμερο υψηλού επιπέδου με την ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης, οι αθλητές της Καβάλας έκαναν για πολλοστή φορά υπερήφανους τους προπονητές και τα μέλη του Ομίλου. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον ακούραστο προπονητή Νίκο Γκέκα για τις επιτυχίες των κολυμβητών.
Ο Όμιλος εύχεται σε όλα τα παιδιά, υγεία και καλή συνέχεια με επιτυχίες, στην υπόλοιπη κολυμβητική χρόνια.

Με 4 αθλητές στους επίλεκτους της Ομοσπονδίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΝΟΘΑΚ εκπροσωπείται με τέσσερις αθλητές στους επίλεκτους κολυμβητές της  Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Και τα τέσσερα παιδιά, ανήκουν στους κορυφαίους στην Ελλάδα στα αγωνίσματα τους. Πρόκειται για τους Χριστοφορίδη Χρήστο – Ιωάννη, Κασιμίδη Γιάννη, Κολτσίδα Βασιλική και Αλλά Τεισιντα.