Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933: «Σκαρφάλωσε» και πάλι στο βάθρο με δύο χάλκινα μετάλλια στην Κοζάνη

8 αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα Boulder υπό την αιγίδα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας-Ξεκινάει κύκλος ομιλιών με θέμα «Άθληση-Τρέξιμο και Βουνό»

Στις 18-19 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη ο διασυλλογικός αγώνας Boulder υπό την αιγίδα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας. Στον αγώνα, που έλαβαν μέρος πάνω από 170 αθλητές, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 συμμετείχε με 8 αθλητές σε διάφορες κατηγορίες και παρά τον έντονο συναγωνισμό, κατάφερε να κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια. Το πρώτο με τον αθλητή Ιωάννη Γκαρανάτσιο στην κατηγορία πανπαίδων Α και το δεύτερο με τον αθλητή Αλέξανδρο Νταμάρη στην κατηγορία των εφήβων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Καβάλας 1933 εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και στους προπονητές τους Κωνσταντίνο Βακόνδιο, Δέσποινα Λημνιούδη και Κωνσταντίνο Αποκατανίδη. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή στην πόλη της Κοζάνης.

Κύκλος ομιλιών-συζητήσεων

Επιπλέον ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 διοργανώνει έναν κύκλο ομιλιών-συζητήσεων που προσεγγίζει ολιστικά το κεφάλαιο «Άθληση-Τρέξιμο και Βουνό», μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία διαφορετικών ειδικοτήτων. Έτσι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ιωάννη Τζαννετάκη (MSc Φυσιολογία της Άσκησης) με θέμα «Κάλυψη των αναγκών υδροτροφοδοσίας κατά τις ιδιαίτερες συνθήκες των προσπαθειών υπεραντοχής».

Θα ακολουθήσουν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 η ομιλία του καθηγητή φυσικής αγωγής και εναλλακτικού θεραπευτή-χειροπρακτικού, Γεώργιου Παπανδρέου με θέμα «Γυμνάσου µε ασφάλεια, άκου το σώμα σου» και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 η ομιλία του ∆ηµήτριου Τζεφαλή (MSc Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης) με θέμα «Όταν το ορεινό τρέξιμο δεν είναι “βουνό”». Όλες οι ομιλίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του συλλόγου, Βότση 5 και θα ξεκινούν στις 19:30 το βράδυ.