Γελάνε και οι… πέτρες: Η Δόξα Δράμας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΑΟΚ!!!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή Φιλιππίδη τον οποίο κατηγορούν ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα

Φαίνεται ότι και η νέα ήττα της Δόξας Δράμας στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον ΑΟΚ την Κυριακή 19/2 με σκορ 3-1, δεν… χωνεύτηκε καλά από την αντίπαλη ομάδα και ψάχνει δικαιολογίες για να δείξει ότι ήταν η αδικημένη της αναμέτρησης. Η πιο εύκολη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να κατηγορήσεις τη διαιτησία και να ισχυριστείς ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα!!!

  • Ακόμα κι αν ο αντίπαλος σου ήταν, κατά γενική ομολογία, καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.
  • Ακόμα κι αν έχασε σωρεία ευκαιριών και είχε δύο δοκάρια.
  • Ακόμα κι αν εσύ δεν απείλησες την εστία του.
  • Ακόμα κι αν ο προπονητής σου χαρακτήρισε τον ΑΟΚ την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Προφανώς στη Δόξα Δράμας πίστεψαν ότι επειδή προηγήθηκαν στο σκορ, δικαιούταν να πάρουν τη νίκη, άσχετα αν ακόμα η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν μετριότατη. Βρήκαν 2 φάσεις που ήταν «τραβηγμένες από τα μαλλιά» ως… αμφισβητούμενες και σαν κερασάκι στην «τούρτα» πρόσθεσαν και τα περί ευκολίας σφυριγμάτων του διαιτητή υπέρ του ΑΟΚ και κατά της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της ομάδας της Δράμας, αν μη τι άλλο αποτελεί προσβολή στη νοημοσύνη όλων όσων βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο και έχουν άποψη για τις πραγματικές συνθήκες.

Απολαύστε (με… υπευθυνότητα):

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας μας για τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Φιλιππίδη στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής μέσα στην Καβάλα.
Θεωρούμε ότι οι αποφάσεις του επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος της Δόξας Δράμας, καθώς:

1) Δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι στο 43’ και ενώ το σκορ ήταν 0-1, σε «γκρέμισμα» του Σαμπανίδη από αντίπαλο αμυντικό.
2) Δεν απέβαλε τον Σαλπιγγίδη όταν στο 34’ κλώτσησε ποδοσφαιριστή μας επιδεικτικά, μπροστά στα μάτια του και του βοηθού του. Αρκέστηκε μόνο στην κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, σε άλλες δύο περιπτώσεις, στο β’ ημίχρονο, δεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
3) Σφύριζε με ευκολία και καταλόγιζε φάουλ εις βάρος μας, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας στα οποία άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Δόξα Δράμας δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιες διαιτητικές συμπεριφορές στο μέλλον και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του συλλόγου μας».