Δόξα Θεολόγου-Ποτού: Ο Γιώργος Μύρτσος «πήρε τ’ όπλο» του!

Ο προπονητής της ομάδας της Θάσου απομάκρυνε τους δύο ξένους του συλλόγου – Γιατί αποβλήθηκε στον αγώνα με το Βυζάντιο και τι είπε στον βοηθό διαιτητή

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Δόξας Θεολόγου-Ποτού σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, μετά από απόφαση του προπονητή Γιώργου Μύρτσου!

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, που εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αποφάσισε στην ουσία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Δόξα, έχοντας ως στόχο την επόμενη χρονιά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Οι αλλαγές στο έμψυχο υλικό, που αποφασίστηκαν σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, ξεκίνησαν αρχικά με την απομάκρυνση των δύο ξένων παικτών της ομάδας!

Συνεχίστηκε δε με την απομάκρυνση του αρχηγού του συλλόγου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μύρτσος ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι είναι αποφασισμένος να «καθαρίσει» τα αποδυτήρια και να επέλθει η υγεία στην ομάδα. Τόνισε μάλιστα ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, ενώ μέχρι το τέλος της φετινής θα δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας.

Η αποβολή λόγω τσιγάρου και η κουκούλα της… κατοχής!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μύρτσος αποβλήθηκε από τον πάγκο της Δόξας στον αγώνα με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα, επειδή… κάπνιζε!!! Όπως είναι γνωστό το κάπνισμα απαγορεύεται στους πάγκους στη διάρκεια των αγώνων. Σε κάποια στιγμή της εν λόγω αναμέτρησης ο βοηθός διαιτητή, διαπίστωσε την… παράβαση και ενημέρωσε μέσω της ενδοσυνεννόησης τον διαιτητή, ο οποίος ως όφειλε του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Το περιστατικό πήρε μια ιδιαίτερη τροπή, γιατί αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια, ο γνωστός για τις… φαρμακερές ατάκες του τεχνικός είπε απευθυνόμενος προς τον βοηθό διαιτητή που τον «έδωσε» στον διαιτητή: «εσύ στην… κατοχή φορούσες κουκούλα»!!!