Πάνθηρες Καβάλας: Και τώρα Play out, κόντρα στο Πανόραμα

Κάλεσμα της διοίκησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Καβάλας προς τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό της Καλαμίτσας για στηρίξει την προσπάθεια παραμονής στην Α 2 Εθνική κατηγορία

Και τώρα Play out! Το τέλος της κανονικής περιόδου οριστικοποίησε την κατάταξη των ομάδων στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και έτσι τα κορίτσια των Πανθήρων Καβάλας κατέλαβαν την 5η θέση στον Δ’ όμιλο. Το αγωνιστικό πνεύμα και η μαχητικότητα κάλυψαν σε σημαντικό βαθμό τις καίριες απουσίες αθλητριών μας σχεδόν σε ολόκληρο τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος, με τις λεπτομέρειες να καθορίζουν τελικά την πρώτη τετράδα.

Η 5η θέση εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των play out και έτσι την επόμενη Κυριακή (12/03) στις 13:00, οι Πάνθηρες θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Πανοράματος που κατέλαβε την 6η θέση. Η σειρά, εν συνεχεία θα μεταφερθεί στο Πανόραμα για το δεύτερο ματς της διαδικασίας, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο ματς, αυτό θα διεξαχθεί ξανά στο κλειστό της Καλαμίτσας! Ο νικητής της σειράς καθορίζεται από τις 3 νίκες, με τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας να έχουν μεταφερθεί στα play out.

Οι 2 ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική διάρκεια καθώς αμφότερες υπερασπίστηκαν την έδρα τους με επιτυχία. Στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος, το Πανόραμα νίκησε με σκορ 67-60 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τις Τσαλή και Αυτζή (νυν αθλήτρια του Ολυμπιακού). Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, η ομάδα της Καβάλας επιβλήθηκε με σκορ 74-42, με την Κανελλοπούλου να σημειώνει 19 πόντους.

Το παιχνίδι αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του Μπάσκετ καθώς είναι πολύ καθοριστικό για την εξέλιξη της σειράς και επιπλέον οι 2 ομάδες έχουν προσφέρει εντυπωσιακές μάχες στο παρελθόν.

Η Διοίκηση των Πανθήρων απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο κλειστό της Καλαμίτσας και να ενισχύσουν με τη φωνή και την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας, που θα δώσει την μάχη της ώστε να διατηρηθεί η Καβαλιώτικη Γυναικεία παρουσία για άλλη μία χρονιά στα παρκέ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!