Α’ ΕΠΣ Καβάλας: «Διπλά» για Λιμενάρια και Ακροβούνι, ανατροπή για Θεολόγο

Τακτοποιήθηκαν οι αγωνιστικές εκκρεμότητες στην μεγάλη κατηγορία με τη διεξαγωγή των τριών εξ αναβολής αγώνων για την 14η αγωνιστική

Δύο σημαντικά «διπλά» από το Ακροβούνι και κυρίως από τα Λιμενάρια, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 8/3 στα εξ αναβολής παιχνίδια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Συνολικά διεξήχθησαν 3 αναμετρήσεις με τις οποίες τακτοποιήθηκαν οι αγωνιστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν και δημιουργήθηκαν λόγω κακοκαιρίας.

Στον Ποτό, ο Θεολόγος επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Ελευθερών με ανατροπή του σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ομάδα της Θάσου βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και παρά την πίεση ήταν πίσω με 0-1 μέχρι το 87’ οπότε και ισοφάρισε με τον Γκοϊκοβιτς (πεναλτι) και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία.

Και Στο Βερούλειο, τα Λιμενάρια πήραν νωρίς το προβάδισμα με το γκολ του Σιδερά, αλλά το κράτησε μέχρι το τέλος και πήρε μεγάλη νίκη με 0-1 από την ΑΕΚ Καβάλας.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι του Ακροβουνίου στην Ποταμιά. Ο Ατρόμητος πήρε το «τρίποντο» με γκολ του Αμιάδη στο 70ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων έχει ως εξής:
Θεολόγος – Ελευθερές 2-1
Ποταμιά – Ακροβούνι 0-1
ΑΕΚ Καβάλας – Λιμενάρια 0-1.