Μικτές ΕΠΣ Καβάλας: Μια ισοπαλία και μια ήττα κόντρα στον Έβρο

Στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών η Κ-14 έχασε με σκορ 1-3, ενώ η Κ-16 αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 και διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας

Σε ισοπαλία και ήττα, αντίστοιχα, υποχρεώθηκαν οι μικτές ομάδες Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας γνώρισε εντός έδρας ήττα από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Έβρου με σκορ 1-3 και έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η ομάδα του Έβρου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 στο 38′, κι ενώ ο Τσέτος μείωσε προσωρινά σε 1-2 στο 60′ για την ΕΠΣ Καβάλας, η ΕΠΣ Έβρου πέτυχε και τρίτο γκολ στο 75′ σφραγίζοντας τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας, η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε αήττητη και πρώτη στη βαθμολογία του 1ου ομίλου. Η ΕΠΣ Έβρου προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 στο 20′, ωστόσο η ομάδα της Καβάλας βρήκε απάντηση στην επανάληψη με τον Προβατίδη να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία στο 73′. Ένα σκορ που παρέμεινε ως το τέλος και δίνει την ευκαιρία στην ΕΠΣ Καβάλας να κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επόμενοι αγώνες για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας είναι αυτοί κόντρα στην ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή στις 15/3/2023.