ΑΣΕΑ Καβάλας: Πρώτη νίκη για τους άνδρες στην Α1, δεύτερη θέση για τις γυναίκες στην Α2

Έχοντας τον 2ο χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στη κατηγορία και μόνο με Έλληνες παίκτες, έκανε τη πρώτη νίκη του στη κορυφαία κατηγορία απέναντι στο 4ο Ρέθυμνο – Στα μπαράζ ανόδου στην Α1 οι γυναίκες

Με τη πρώτη νίκη στην Α1 ανδρών και τη 2η θέση στην Α2 γυναικών έκλεισε την αγωνιστική περίοδο του διασυλλογικού πρωταθλήματος για τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας.! Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντρική ομάδα έφτασε πολύ κοντά και στη 2η νίκη απέναντι στα Χανιά χάνοντας 3-4 (2-3 στο διπλό)!

Στη σκιά του δυσάρεστου συμβάντος στα Τέμπη, η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας με το 2ο χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στη κατηγορία και μόνο με Έλληνες παίκτες, έκανε τη πρώτη νίκη του στη κορυφαία κατηγορία απέναντι στο 4ο Ρέθυμνο!

Η γυναίκες με επίσης χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, πέτυχαν τη κατάκτηση της 2ης θέσης και την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου για την Α1!

Τις ομάδες του ΑΣΕΑ Καβάλας συγκρότησαν οι εξής:

Στους άντρες: Αλαρούπι (αρχηγός),Φέλτσερ, Τιμαμοπουλος, Αργυροπουλος και Ντουμπουριδης.

Στις γυναίκες: Κανάρη (αρχηγός), Δημητριαδη, Πετσίβα και Συμεωνιδου. Προπονητής ο Γιάννης Σταύρου.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί με ανακοίνωση της, για την πολύτιμη βοήθεια ,τους χορηγούς της ομάδας, σε αυτή τη δύσκολη χρόνια για την επίτευξη των υψηλών στόχων σε όλες τις κατηγορίες! Πρόκειται για τις: Ελλαγρολίπ, Αλαλούμ παιδότοπος, Ελομας-Ποταμούδια Καβάλας, Mug Cafe, Κρεοτεχνείο Θεόφιλος, Good morning bread and coffee, Τράπεζα Ξυλόφουρνος, Europcar, Praxis Education, Hellinis Hotel Athens, Nemesis και Personal Insurance.