Ο Άλεξ Χαντιτάτζι επιστρέφει στο ποδόσφαιρο…

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιράν Persepolis FC και άρχισε ήδη τα… μεγάλα πλάνα με υποσχέσεις για ισχυρό σύλλογο και ακαδημίες σε πολλές πόλεις της χώρας

Την απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Persepolis FC του Ιράν έκανε γνωστή με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΚ, που αποχώρησε (όπως… αποχώρησε από την Καβάλα) παρουσίασε μάλιστα το όραμα του για τον σύλλογο, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα εκπροσωπεί όλο το Ιράν και όχι την πρωτεύουσα Τεχεράνη (όπου εδρεύει ο σύλλογος), ενώ τονίζει ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει έναν ισχυρό σύλλογο που θα έχει ακαδημίες ποδοσφαίρου σε πολλές πόλεις της χώρας. Δεσμεύεται δε να συνεργαστεί με κορυφαίους προπονητές και γυμναστές απ’ όλο τον κόσμο για να πετύχει αυτό που θέλει.

Η ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

«Ως μέρος των ονείρων και του οράματός μου για την Persepolis FC, πιστεύω στα εξής:

  • Διαχωρισμός πολιτικής και αθλητισμού: Πιστεύω ακράδαντα ότι η πολιτική και ο αθλητισμός πρέπει να διαχωρίζονται.
  • Εκπροσώπηση όλου του Ιράν: Η Περσέπολη δεν είναι μια ομάδα μόνο για την Τεχεράνη, αλλά για όλο το Ιράν. Φιλοδοξώ να κάνω την ομάδα δυνατή και ισχυρή και να ιδρύσω ακαδημίες ποδοσφαίρου σε πόλεις όπως το Καράζ, το Μασχάντ, το Σιράζ, την Ταμπρίζ και το Αχβάζ. Στόχος μας πρέπει να είναι να έχουμε πάνω από 2.000 νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές (6-21 ετών) στις ακαδημίες της Persepolis και να κάνουμε την Persepolis εργοστάσιο ποδοσφαίρου για τους οπαδούς της και την εθνική ομάδα του Ιράν (Team Melli). Προσπαθώ να κάνω την Περσέπολη πρωταθλήτρια χρόνο με τον χρόνο.
  • Επιπλέον, σκοπεύω να φέρω κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές, προπονητές και βοηθητικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων προπονητών, φυσιοθεραπευτών και προπονητών προετοιμασίας από την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου. Αυτό όχι μόνο θα ωφελήσει την Persepolis FC, αλλά θα ενισχύσει επίσης τις δεξιότητες και τις γνώσεις των τοπικών ταλέντων μας, διασφαλίζοντας τη συνεχή επιτυχία της ομάδας μακροπρόθεσμα».