Διαιτητής προς παίκτες του ΑΟΚ: Πολύ αέρα πήρατε εκεί στην Καβάλα, θέλετε να βγείτε κιόλας;

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της διοίκησης για τον ρέφερι της αναμέτρησης στη Θέρμη, Θεοδωρόπουλο από τη Φλώρινα, που ειρωνευόταν τους παίκτες της ομάδας

Την έντονη διαμαρτυρίας της για τη διαιτησία και κυρίως για τη συμπεριφορά του διαιτητή Νίκου Θεοδωρόπουλου, από τον σύνδεσμο της Φλώρινας, εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΚ, λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό. Όπως προκύπτει από αυτήν, οι παράγοντες της ομάδας της Καβάλας είχαν πληροφορίες ότι ο εν λόγω ρέφερι θα έπαιζε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ενώ προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω ειρωνευόμενος τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Καβάλα εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία και ότι οι διαμαρτυρίες δεν ενέχουν καμία μομφή για τον Θερμαϊκό που παλεύει για τη σωτηρία του.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει:

«Σήμερα στο γήπεδο του Θερμαϊκού, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς με κάθε ακρίβεια οι πληροφορίες που είχαμε από την ημέρα που ορίστηκε ο διαιτητής κ. Θεοδωρόπουλος του Συνδέσμου Φλώρινας. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μας έδειξε τις προθέσεις του, είτε μη καταλογίζοντας ολοκάθαρα φάουλ είτε μη τιμωρώντας τους αντίπαλους παίκτες με κίτρινη κάρτα. Αποκορύφωμα της εχθρικής του στάσης ο μη καταλογισμός πέναλτι όταν ο ποδοσφαιριστής μας Χρήστος Καρακώστας ” γκρεμίστηκε ” στην κυριολεξία από τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή στο 23ο λεπτό και αυτός έδωσε με ευκολία συνέχεια στο παιχνίδι, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας ενώ αποτέλεσμα της ανοχής από μέρους του στο σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε να παιχτεί από την αντίπαλη ομάδα, ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Γερογιάννη.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο «άρχοντας της αναμέτρησης» ειρωνεύονταν τους ποδοσφαιριστές μας με φράσεις όπως: ” Πολύ αέρα πήρατε εκεί στην Καβάλα, θέλετε να βγείτε κιόλας; “, ” Όσο και να παίζετε δεν πρόκειται να φτάσετε πιο ψηλά “!!!

Όλα αυτά όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν εκνευρισμό της ομάδας μας, που σημειωτέων έπαιζε με ελλείψεις λόγω τραυματισμών.  Όλες οι ομάδες – ακόμη και όταν βρίσκονται σε κακή ημέρα – πρέπει να παίρνουν από το παιχνίδι αυτό που δικαιούνται αλλά για τον ΑΟ Καβάλα – όπως αποδείχθηκε – αυτό το παιχνίδι είχε τελειώσει πριν ακόμη ξεκινήσει… Κάποιοι δυστυχώς στη Βόρεια Ελλάδα αποφασίζουν για τις τύχες των ομάδων ανάλογα με τις συμπάθειες που έχουν, δίχως να νοιάζονται για τους κόπους και τις θυσίες των ποδοσφαιριστών και την ιστορία των Συλλόγων.

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κι έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία, κάτι που το έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής και η συμπεριφορά του εν λόγω διαιτητή δεν πρόκειται να αλλάξει την στάση μας έναντι του συνόλου των διαιτητών της κατηγορίας. Σημειώνουμε πως όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ομάδα του Θερμαϊκού, η οποία αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ηρωικούς φιλάθλους μας που βρέθηκαν στη Θέρμη, ακολουθώντας σε μια ακόμη έξοδο την ομάδα μας και έγιναν μάρτυρες των όσων προαναφέρουμε».