Πάνθηρες Καβάλας: Όλα για όλα στο 3ο παιχνίδι των πλέι άουτ

Ήττα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στο Πανόραμα με 56-47 και πλέον η υπόθεση σωτηρία στην Α2 θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλαμίτσας

Με σκορ 56-47 υπέρ του Πανοράματος έληξε ο δεύτερος αγώνας των Πανθήρων Καβάλας για τη διαδικασία των Play Out και έτσι η σειρά θα κριθεί στο τρίτο ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας την Τετάρτη 22/3.

Τα κορίτσια του Κώστα Αστεριάδη βρέθηκαν σε αρκετά μέτρια μέρα και δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Παρά την ασυνήθιστη αστοχία και τις νευρικές επιλογές, η ομάδα είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο σε ένα επιθετικά φτωχό 20λεπτο. Το Πανόραμα επένδυσε στην αστοχία της ομάδας της Καβάλας και επέμεινε στην επιλογή της ζώνης στο δεύτερο ημίχρονο που αποδείχτηκε καίρια για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ένα μικρό προβάδισμα των 4-6 πόντων για τις γηπεδούχες διατηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα όπου 2 λάθη δεν άφησαν στους Πάνθηρες να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ενίσχυση των φίλων της ομάδας που ταξίδεψαν από την Καβάλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην κερκίδα! Η πολυπληθής παρουσία τους είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθεί από τα κορίτσια μας με το 100% των δυνατοτήτων τους στο ματς της Τετάρτης.

ΑΣ Πανόραμα-Πάνθηρες Καβάλας 56-47 (2-2)
Διαιτητές: Χάνος-Γεωργουσόπουλος
Δεκάλεπτα: 15-11, 25-26, 39-36, 56-47

ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου-Καραμανώλης): Τσαλή 12, Ριτζαλέου 7, Δαδαλή 4, Κανέλλογλου, Ζουμπούλη 10(2), Βατσιτσίδου 18(1), Βασλαματζή 5(1), Μπαμπικέρ.
Πάνθηρες Καβάλας (Αστεριάδης-Λογοθέτης): Μαμαλίγκατζη 10(1), Μουταφίδου 2, Τσάντα 9(1), Γιαχολλάρι 5(1), Παναγιωτίδου 2, Τριανταφύλλου 11, Λυκάκη 2, Πετρουσέφσκα 6.