ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Δύο μετάλλια στο μεγάλο τουρνουά «10ο Ramus Sofia Open 2023»

Στους αγώνες που είναι από τα μεγαλύτερα τουρνουά του είδους τους στα Βαλκάνια, η αποστολή της ομάδας της Καβάλας συμμετείχε με 5 αθλητές

Δύο μετάλλια και αρκετές διακρίσεις είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας στο «10ο Ramus Sofia Open 2023».
Η αποστολή του συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του Ταεκβοντό στα Βαλκάνια καθώς συγκεντρώνει αθλητές και αθλήτριες από διαφορετικές χώρες της περιοχής, απαρτίζονταν από πέντε αθλητές, τους Λαζάρου Σοφία, Πατένταλη Κυριακή, Παπαδόπουλο Νικόλα, Ρόππα Γιώργο και Ρόππα Κωνσταντίνο, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Οι αγώνες διεξάγονται ετησίως και αποτελούν μια ευκαιρία για τους αθλητές να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στο Ταεκβοντό.
Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα στη Σόφια της Βουλγαρίας και συγκέντρωσε συνολικά 900 αθλητές από 10 διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων.

Τα μετάλλια για τον σύλλογο μας κατέκτησαν οι:
Λαζάρου Σοφία 2η θέση
Ρόππας Γιώργος 3η θέση

Ενώ στον αγώνα για τα μετάλλια παρέμειναν :
Παπαδόπουλος Νικόλαος
Πατένταλη Κυριακή
Ρόππας Κωνσταντίνος

Χάρης Παλτόγλου: Αναγνώριση της σκληρής δουλειάς οι επιτυχίες των αθλητών

Για την παρουσία των αθλητών του και για τις επιτυχίες που είχαν ο δάσκαλος του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου δήλωσε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να συμμετάσχουμε στο «10ο Ramus Sofia Open 2023» και να κατακτήσουμε δύο μετάλλια. Θέλω θερμά να συγχαρώ τους αθλητές μας, την Λαζάρου και τον Ρόππα, για την εξαιρετική τους απόδοση στον αγώνα και για τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επέδειξαν στην προετοιμασία τους».

(Δελτίο τύπου)