6ο Λύκειο Καβάλας: Ένα βήμα πριν από την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Λυκείων [φωτογραφίες]

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας στους μαθητές-αθλητές του Σχολείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, διαφήμιση για το μπάσκετ της Περιφέρειας, το 6ο Λύκειο Καβάλας πήρε τη νίκη απέναντι στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, με σκορ 57-64 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων.

Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας συγχαίρει τους μαθητές-αθλητές του 6ου Λυκείου Καβάλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο διεξήχθη το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης. «Συγχαρητήρια σε όλους, με την ευχή να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε και αξίζετε», αναφέρει η Santa Basketball Club Kavala στο μήνυμά της.

Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές: Χάιτας Γρηγόρης (Αγία Βαρβάρα), Παπαδόπουλος Πρόδρομος(Αγία Βαρβάρα), Γιουρούκης Μιχαήλ (Αστέρας), Βαλσαμάς Γεώργιος (Αγία Βαρβάρα), Τερζανίδης Γεώργιος (Αγία Βαρβάρα), Χατζηαβραάμ Νικόλαος (Ε.Κ. Καβάλας), Σειτανίδης Σωκράτης (Ε.Κ. Καβάλας), Τιμαμόπουλος Διονύσιος, Πούγγουρας Ιωάννης, Βλαστός Γεώργιος και Πολυχρονίδης Γεώργιος.

Προπονητική ομάδα: Κυριακάκης Θωμάς και Λογοθέτης Κωνσταντίνος.