ΕΟΣ Καβάλας 1933: «Ανάβαση» στις διακρίσεις και στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου [φωτογραφίες]

Οι αθλητές του Συλλόγου κατέκτησαν 3 θέσεις στο βάθρο των κατηγοριών τους, ενώ πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις και της γενικής κατάταξης του αγώνα-Αναλυτικά οι αθλητές που διακρίθηκαν

Αισθητή έκανε την παρουσία του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 με την κατάκτηση 3 μεταλλίων στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καταφύκι Ερμιονίδας στις 18 Μαρτίου 2023.

Οι 6 αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν στον αγώνα, διαθέτουν μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία στον βράχο, ενώ υπήρξαν στο παρελθόν και αθλητές της αγωνιστικής αναρρίχησης με διακρίσεις πρωταθλητών και κυπελλούχων. Έτσι κατέκτησαν άνετα 3 θέσεις στο βάθρο των κατηγοριών τους, ενώ πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις και της γενικής κατάταξης του αγώνα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις

  • Ο Κώστας Βακόνδιος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών ηλικίας 55-59
  • Ο Θανάσης Χτενάς κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τον Καρρά Νικόλα να ανεβαίνει την τρίτη θέση της κατηγορίας Ανδρών ηλικίας 40-44.
  • Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Βαϊόπουλος κατέλαβε την 4η θέση με οριακή διαφορά από τον τρίτο
  • Στην γενική κατάταξη του αγώνα ο Θανάσης Χτενάς ήρθε δεύτερος
  • Ο Κώστας Βακόνδιος κατέλαβε την τρίτη θέση

Επίσης στον αγώνα συμμετείχαν και οι αθλητές του ΕΟΣ Καβάλας 1933 Παντελής Μαυρίδης και Γιώργος Σταματιάδης, οι οποίοι απόλαυσαν την αγωνιστική εμπειρία σκαρφαλώνοντας πολλές από τις απαιτητικές διαδρομές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου και τους εύχεται πολλές όμορφες και ασφαλείς αναρριχήσεις με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για το μέλλον.