ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Στην 3η θέση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη συμμετείχαν 500 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα

Στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα λυκείων Ταεκβοντο που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, συμμετείχε η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Καβάλας, όπου είχε εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Σπουδαία διάκριση ήρθε για την αθλήτρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντο 2023 και πήρε μοριοδότηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ η άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι αθλητές Κωνσταντίνος Βούζικης, Μαρία Λάζαρου, Δήμητρα Ιατρού, Σωτήρης Μαχαιρίδης και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Η αθλητική αυτή προσπάθεια αξίζει σίγουρα σεβασμό και εκτίμηση, καθώς καταδεικνύει τη δέσμευση και την αφοσίωση τους στην επίτευξη των στόχων τους. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του τους ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στο μέλλον!

Ο προπονητής της αποστολής, Χάρης Παλτόγλου που συνόδευσε τους αθλητές και δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την επίδοση των αθλητών μας. Η τρίτη θέση της Τριανταφυλλίδου είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής της  στο άθλημα του Ταεκβοντό. Η συμμετοχή τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της ποιότητας και του επιπέδου του συλλόγου».