Ορφέας Ελευθερούπολης: Χάσαμε στο Οφρύνιο, αλλά δε θα χάσουμε τον τίτλο

Ανακοίνωση της διοίκησης του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας, μετά την ήττα από τον Αετό, με υποσχέσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αιχμές για τη φιλοξενία

Μπορεί η ομάδα να γνώρισε την ήττα στο Οφρύνιο από τον Αετό με 2-0, όμως στη διοίκηση του Ορφέα είναι σίγουροι για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη του αγώνα, όπου τονίζεται ότι το πρωτάθλημα είναι του Ορφέα, ενώ παράλληλα εκφράζονται πολλά παράπονα για τη φιλοξενία των γηπεδούχων, αλλά και… αιχμές για κάποιον… «δημόσιο υπάλληλο»!

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Ορφέα αναφέρει:

«Η διοίκηση του συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό Τιμ, ενημερώνει ότι χάθηκε ένα παιχνίδι αλλά όχι η πρώτη θέση. Παραμένουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζουμε και εκεί θα μείνουμε. Υποσχόμαστε τους φιλάθλους μας, ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Είναι του Ορφέα.

Όσο για κάποιους που μιλάνε δεξιά και αριστερά για παρασκήνιο, θέλουμε να τους πούμε ότι εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι να ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε αφιλοκερδώς εδώ και 35 χρόνια, χωρίς να πληρωνόμαστε. Μόνο βάζουμε από την τσέπη μας, χρήματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αετού για τη φιλοξενία . Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αετού Οφρυνίου για το πάθος και την αγωνιστικότητα που είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων των γηπεδούχων οι οποίοι έβριζαν με χυδαίες φράσεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητή της αναμέτρησης καθώς και στους βοηθούς του. Το πρωτάθλημα θέλει 4 αγωνιστικές ακόμη. Βεβαιώνουμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο Οφρύνιο και μας συμπαραστάθηκαν ότι θα τα δώσουμε όλα για την 1η θέση. Την Τετάρτη με την ΑΕΚ είναι ο πρώτος από τους τέσσερις τελικούς. Όλοι στο γήπεδο».