2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: Στην κορυφή του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι

Οι μαθητές και μαθήτριες της ομάδας σκάκι του σχολείου επιστρέφουν με το κύπελλο στην Καβάλα-«Τρίποντο» στο σκάκι με... φόρα από το μπάσκετ: Τα «συγχαρητήρια» και από τον ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας

Αφού θριάμβευσαν στους μαθητικούς αγώνες σκάκι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης [διαβάστε εδώ] οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας βρέθηκαν και στην κορυφή του 20ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι το οποίο έγινε στην Αθήνα, κάνοντας περήφανους τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και την πόλη τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που απάρτιζαν τη σκακιστική ομάδα του σχολείου

  • Χαράλαμπος Παπακυριακού
  • Πέτρος Παπακυριακού
  • Χρήστος Σπανδωνίδης
  • Βασιλική Σταματίου
  • Βασιλεία Μπιλικαϊδου

Οι πόντοι των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου

«Τρίποντο» στο σκάκι με… φόρα από το μπάσκετ: Τα «συγχαρητήρια» και από τον ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας

Οι πέντε μαθητές και μαθήτριες, εκτός από τη σκακιστική οικογένεια της πόλης, έκαναν περήφανη και την έτερη αθλητική τους οικογένεια, την Ακαδημία του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας στην οποία ανήκουν, η οποία τους συγχαίρει θερμά για τις επιδόσεις τους και στο «γήπεδο» του σκάκι.

Η ανακοίνωση της Santa

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας, μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 20ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι, που διεξήχθη στην Αθήνα. Και οι πέντε μαθητές-σκακιστές είναι αθλητές της Ακαδημίας μας, γεγονός που μας γεμίζει ιδιαίτερη περηφάνια και ικανοποίηση!!! Συγχαρητήρια παιδιά που φέρατε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας στην κορυφή των Δημοτικών Σχολείων της Χώρας!!!».