ΑΟ Καβάλα: Αποχαιρετισμός με νίκη! 3-0 το Παραλίμνιο

Με νίκη έκλεισε την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ, με την οποία εξασφάλισε την 2η θέση στην βαθμολογία – Σκόρερ οι Καρακώστας, Κατσαμάγκας και Ιορδανίδης

Με την κατάκτηση της νίκης με 3-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με την οποία πιστοποίησε την κατάκτηση της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ολοκλήρωσε την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟΚ!

Σ’ ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν λιγότεροι φίλαθλοι, ακόμα και από το προηγούμενο με την Μηχανιώνα (όπου σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου), το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη πρόσφερε όμορφο θέαμα, μαζί με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, μιας και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα. Παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο, με την Καβάλα να είναι καλύτερη στον άψογο αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» και να κερδίζει στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα των (έστω και λιγοστών) φιλάθλων, όχι μόνο για τη νίκη και την απόδοση, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα και παρουσία της ομάδας τη φετινής σαιζόν.

Μπορεί ο τίτλος του πρωταθλητή να χάθηκε, αλλά σε καμία περίπτωση η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη. Δεδομένων των δυσκολιών και των άσχημων καταστάσεων που βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι, η 2η θέση στον τελικό πίνακα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία!

Φάσεις και γκολ

  • Στο 7’ σέντρα του Ρουμπιέ από τα αριστερά ο Καρακώστας δεν πρόλαβε την μπάλα προ κενής εστίας.
  • Στο 20’ ο Ελέζι βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή του ΑΟΚ, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
  • Στο 21’ ο ΑΟΚ ανοίγει το σκορ (1-0) με πλασέ του Καρακώστα μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Μαγκαφίνη και το 2-0 γίνεται 6 λεπτά αργότερα με πλασέ του Κατσαμάγκα που βρήκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από πάσα του Ρουμπιέ.
  • Στο 31’ ο Ελέζι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σταθάκη, αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας έδιωξε την μπάλα και το ίδιο έγινε στο 60’ με τον Κιουτσεκτσίδη.
  • Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82ο λεπτό, με ωραίο δυνατό σουτ του Ιορδανίδη έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Μπαρέττα.

Οι Συνθέσεις

Καβάλα: Σταθάκης (87’ Μουρταζάεφ), Μαγκαφίνης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσαμάγκας (66’ Γερογιάννης), Καρακώστας (87’ Θαλασσινός), Βαφειάδης, Ρουμπιές (87’ Χωρινός), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (85’ Παβλόφ).
Παραλίμνιο: Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι (86’ Κωνσταντινίδης), Κουτζαβασίλης Ι. (86’ Μαλανδρής), Τζελίδης, Γκούμας, Καρυοφύλης, Γκέκας (52’ Πέτρου, 86’ Νικολαίδη), Ελέζι, Παπαδόπουλος (65’ Καραμπατάκης), Τζαμπέγια.