Διοικούσα Επιτροπή ΑΟΚ: Αυτή η ομάδα έχει βαρύ μέταλλο και καρδιά γι’ αυτό αντέχει κάθε χρόνο στα δύσκολα

Ανακοίνωση με ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στην φετινή επιτυχημένη πορεία στη Γ’ Εθνική μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής – Ικανοποίηση για την κατάκτηση της 2ης θέσης

Ανακοίνωση με ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς και ήταν να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα με το Παραλίμνιο και την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους δώσατε το παρών και σταθήκατε δίπλα στην ομάδα μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως ήταν η φετινή.

Από τους χορηγούς της ομάδας, τις τοπικές μας επιχειρήσεις που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας, τους μεγάλους χορηγούς μας Λευκοσιδηρουργία Α.Ε., Αρτοζαχαροπλαστεία Ανδρέα Σκλαρή, ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε., Αρτοποιεία Φελλαχίδη και ιδιαίτερα τους χρυσούς χορηγούς μας την εταιρεία SOLARIUS και τον Τάκη Τρικίδη!

Tους απλούς φιλάθλους που με την φωνή και την έντονη παρουσία σας ενισχύσατε τους ποδοσφαιριστές μας σε κάθε παιχνίδι, κάνοντας το «Ανθή Καραγιάννη» ένα «απόρθητο κάστρο» στην φετινή Γ’ Εθνική. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την σημαία με την «αργώ» ψηλά! Είμαστε ευγνόμωνες που σας έχουμε δίπλα μας, θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας στόχο το καλύτερο για τον ΑΟΚ μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας για την επιτυχημένη παρουσία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστούμε τον καθ’ έναν ξεχωριστά.

Τους τερματοφύλακες μας : Παναγιώτη Σταθάκη, Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Σουλιμάν Μουρτζάεφ.
Τους αμυντικούς μας : Δημήτρη Δημητρακούδη, Γιώργο Μπιμπισίδη, Στέφανο Βασιλόπουλο, Γιώργο Γερογιάννη, Γιάννη Καζαντζίδη, Γιώργο Μανίσογλου, Ανδρέα Γιαννάκο, Αναστάσιο Μαγκαφίνη και Ορέστη Μπατσαρά.
Τους μέσους μας, Χρήστο Βαφειάδη, Πλάμεν Παβλοφ, Βαγγέλη Θαλασσινό και Γιώργο Ιορδανίδη.
Τους επιθετικούς μας : Γιώργο Ρουμπιέ, Παναγιώτη Κατσαμάγκα, Χρήστο Καρακώστα, Αργύρη Μπαρέττα, Κώστα Σαλπιγγίδη, Ραφαήλ Ράπτη και Στέλιο Χωρινό.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το τεχνικό μας επιτελείο που απέδειξε πόσο πονάει την ομάδα & έβαλε πλάτη όταν στα μέσα Αυγούστου το μέλλον μας ήταν αβέβαιο!

Τον Γενικό Αρχηγό, Γιώργο Μανάφη.
Τους βοηθούς προπονητή Νίκο Σουμουλίδη & Λουκά Τερμεντζή.
Και φυσικά τον “αρχιτέκτονα” της ομάδας, Γιώργο Αγγελίδη.

Τέλος, τον φροντιστή Κώστα Νάκο, τον αθόρυβο και εξαιρετικό φυσιοθεραπευτή, Νίκο Τσαουσίδη, το ιατρικό επιτελείο Θόδωρο Μήτρα, Μιχάλη Σωτηρόπουλο, Νίκο Λοϊζο & Γιώργο Τσοκτουρίδη, καθώς και τους Νίκο Γκιούρα και Κώστα Χατζηγεωργίου που πάντα ήταν εκεί που πρέπει!

Αυτή η ομάδα έχει βαρύ μέταλλο και καρδιά γι’ αυτό αντέχει κάθε χρόνο στα δύσκολα. Ο φετινός στόχος ήταν να προσπεράσουμε όλα τα προβλήματα και την αβεβαιότητα του περασμένου καλοκαιριού, να δημιουργήσουμε έστω και την τελευταία στιγμή ένα ελκυστικό & ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κι αν μη τι άλλο, το πετύχαμε και με το παραπάνω κατακτώντας την 2η θέση.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς»!