ΑΣΕΑ Καβάλας: Και γυναικεία ομάδα του συλλόγου στους «μεγάλους» της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Οι γυναίκες του συλλόγου προβιβάστηκαν στην Α1 Εθνική κατηγορία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και θα κοντραριστούν με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας

Μετά την ομάδα ανδρών, την περυσινή χρονιά, τώρα και η ομάδα των γυναικών θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (8 τοπ ομάδες, σε ένα όμιλο από όλη την Ελλάδα) κόντρα σε μεγάλα ονόματα (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ)! Ο ΑΣΕΑ Καβάλας συνεχίζει και φέτος να τιμά την πόλη της Καβάλας στον αθλητισμό, παραμένοντας ως το μοναδικό ομαδικό άθλημα που αγωνίζεται στη κορυφαία κατηγορία. Οι βοήθειες από τη πολιτεία είναι μηδαμινές, η προώθηση επίσης μηδαμινή, αλλά οι επιτυχίες είναι άξιες της προσπάθειας των αθλητών, του προπονητή και του προεδρείου του συλλόγου. Ο ΑΣΕΑΚ τιμά την Καβάλα όχι μόνο σε επίπεδο ανδρών -γυναικών, αλλά και στις μικρές ηλικίες (έχοντας δώσει μπόνους μοριοδότηση για το πανεπιστήμιο) αλλά και σε σχολικούς αγώνες!

Χτες τελείωσαν οι αγώνες μπαράζ με τη συμμετοχή της ομάδας μας ,με αποτέλεσμα την άνοδο στη κορυφαία κατηγορία χωρίς καμία μεταγραφή! Οι αθλήτριες που αγωνίστικαν όλη τη χρονιά (2η θέση στη κανονική περίοδο) ήταν οι: Κανάρη 26χρ., Πετσίβα 18χρ., Δημητριάδη 17χρ. και Συμεωνίδου 19χρ. Το μέλλον τους ανήκει! Προπονητής είναι ο Γιάννης Σταύρου.

«Ευχαριστούμε για τη πολύτιμη βοήθεια ,τους χορηγούς της ομάδας, σε αυτή τη δύσκολη χρόνια για την επίτευξη των υψηλών στόχων σε όλες τις κατηγορίες! Ελλαγρολιπ, Αλαλούμ παιδοτοπος, Ελομας-ποταμουδια Καβάλας, Mug Cafe, Κρεοτεχνειο Θεόφιλος, Good morning bread and coffee, Τράπεζα ξυλοφουρνος, Europcar, Praxis Education, Hellinis Hotel Athens, Nemesis, Personal Insurance» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.